SPORTURI  »  BASCHET  »  SUA

Vanessa Bryant a publicat numele polițiștilor care ar fi fotografiat rămășițele fostului ei soț

Vanessa și Kobe Bryant
Vanessa și Kobe Bryant

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 00:43 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 09:17

Vanessa Bryant (38 de ani), văduva fostului jucător de baschet Kobe Bryant, decedat în urmă cu mai bine de un an după un accident aviatic, a publicat o poză cu numele ofițerilor de poliție care ar fi fotografiat rămășițele fostului ei soț, precum și scena tragediei.

Pe 26 ianuarie 2020, 9 persoane și-au pierdut viața ca urmare a unui accident aviatic, printre care Kobe Bryant și fiica acestuia, Gianna. La acel moment, Vanessa Bryant, soția lui Kobe, a solicitat ca accesul în acea zonă să fie restricționat, iar fotografii să fie ținuți la distanță.

Totuși, mai mulți polițiști ar fi trecut peste voința Vanessei și ar fi fotografiat rămășițele fostului mare baschetbalist. Vanessa i-a dat în judecată pe aceștia și, la aproape un an de la acel moment, le-a declinat identitatea, după ce a câștigat un prim proces, în care a cerut să poată publica numele celor implicați. 

De la imagini cu rămășitele lui Kobe Bryant la selfie-uri cu cadavrul lui Diego Maradona. Guardian lansează o dezbatere tulburătoare: „Când e prea mult?!”

Vanessa Bryant a publicat numele polițiștilor care ar fi fotografiat rămășițele fostului ei soț

În prezent, Vanessa așteaptă deznodământul unui alt proces, intentat departamentului șerifului, departamentului de pompieri și celor patru agenți care ar fi fost implicați în realizarea fotografiilor. Aceștia sunt acuzați de neglijență și încălcarea intimității. 

Joey Cruz, unul dintre cei 4 ale căror nume au fost publicate de Vanessa, ar fi arătat fotografii ale accidentului într-un bar din California, la doar două zile după accident.

Cele 9 victime ale accidentului aviatic:

  • Kobe Bryant, 41 de ani; 
  • Gianna Bryant, 13 ani; 
  • Alyssa Altobelli, 14 ani; 
  • Keri Altobelli, 46 de ani; 
  • John Altobelli, 56 de ani; 
  • Payton Chester, 13 ani; 
  • Sarah Chester, 45 de ani; 
  • Christina Mauser, 38 de ani; 
  • Ara Zobayan, 50 de ani.

Citește și: 

Sepsi s-a oprit în sferturile Eurocup » Venezia, o adversară prea puternică

Simona Halep, anunț despre retragere: „Ăsta este planul meu”

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează