SPORTURI  »  BASCHET  »  DECES

Veste tristă pentru baschetul românesc! Directorul BCM Piteşti, George Ziguli, a murit astăzi

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 16:50

George Ziguli, directorul tehnic al clubului de baschet U Piteşti a murit astăzi, ca urmare a unui stop cardiac.

Ziguli, 60 de ani,  conduce clubul BCM Piteşti, înfiinţat în 2006.  Clubul a obţinut cea mai mare performanţă în anul 2007, cînd au pierdut finala în faţa celor de la ASESOFT Ploieşti.

George Ziguli este cel care a reuşit cea mai mare performanţă din istoria baschetului piteştean. În 2000, echipa locală, antrenată de Ziguli, a cîştigat campionatul, învingînd în finală pe West Petrom Arad.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zagna
zagna  •  09 Octombrie 2014, 00:05

Dumnezeu sa-l odihneasca in tihna !

silaghiioan
silaghiioan  •  08 Octombrie 2014, 12:32

O mare pierdere... Condoleante familiei !!! :(

neludum
neludum  •  08 Octombrie 2014, 10:50

Fara el ,care int-un timp foarte scurt a adus baschetul de la 0 la titlu si finala la Pitesti ,vom ramane si fara ultimul sport competitiv in Arges ! Miercuri era la sala ,azi e in cer ! Ce mica e aceasta distanta ! Prea tanar ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează