SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET / DIVIZIA A

Vicecampioana, departe de casă » Asesoft Ploieşti se mută în altă sală!

Sala Olimpia din Ploieşti a găzduit-o pe multipla campioană Asesoft, în ultimii ani
Sala Olimpia din Ploieşti a găzduit-o pe multipla campioană Asesoft, în ultimii ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 19:16

Conducerea vicecampioanei la baschet masculin CSU Asesoft Ploieşti a anunţat, miercuri, că echipa va fi nevoită să joace meciurile din sezonul viitor în alt oraş, deoarece Sala Olimpia din Ploieşti va intra în reconstrucţie.

Lucrările vor începe săptămâna viitoare, fiind vizată modernizarea, refacerea structurii de rezistenţă a sălii, dar şi mărirea capacităţii, cu încă 1000 de locuri.

"CSU Ploieşti, CSM Ploieşti, Petrolul Teleajen, precum şi grupele de copii şi juniori, care îşi desfăşurau activitatea în incinta Sălii Olimpia sunt principalele echipe afectate de această veste.

Echipa noastră va fi nevoită să găsească o sală în care să-şi joace partidele de pe teren propriu în sezonul viitor al Diviziei A. Posibilităţile nu sunt deloc multe în acest sens, înscrierea într-o cupă europeană fiind şi ea pusă sub semnul întrebării", se arată în comunicatul de miercuri al CSU Ploieşti.

Vicecampioana ar urma să anunţe până joi Federaţia Română de Baschet dacă şi în ce cupă europeană se va înscrie, termenul limită la FIBA Europe expirând în aceeaşi zi.

A PLOUAT ÎN SALĂ!
Sala din Ploieşti a avut numeroase probleme în ultimii ani, din cauza vechimii construcţiei, una din cele mai cunoscute fiind cea din 6 august 2009, când fundaşul naţionalei României, aflat la debut, Dan Grunfeld, s-a accidentat grav în meciul amical cu Luxemburg, din cauza parchetului inundat de ploaie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
george0ghica
george0ghica  •  09 Iunie 2011, 17:27

Sper macar sa dureze DOAR un an renovarea!! Sunt curios unde or sa joace......

wta1923
wta1923  •  08 Iunie 2011, 20:36
Postat de tusiyo pe 08 Iunie 2011, 18:57

Ce bine ca in poza e sala "Horia Demian" din Cluj Napoca. Asa-i? Domne feri si apara!

nustu ce sala e dar nu e olimpia :)) sunt din ploiesti, sigur nu e..

flafy
flafy  •  08 Iunie 2011, 20:25

cea mai buna veste este ca se mareste capacitatea spr sa puna peluze ca fara peluze arata naspa salile...oricum ar putea juca la Plopeni...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează