SPORTURI  »  BASCHET  »  CUPELE EUROPENE

Vicecampioana României, CSM Satu Mare vrea să se încrie în FIBA Eurocup

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 11:33

CSM Satu Mare, vicecampioana la baschet feminin, ar putea evolua în sezonul viitor în cea de-a doua competiţie continentală ca valoare, FIBA Eurocup Women.

CSM Satu Mare ar putea fi singura echipă reprezentantă a baschetului feminin românesc ce va evolua într-o competiţie patronată exclusiv de FIBA Europe, dar încă nu s-a înscris, din cauză că formularele oficiale nu au sosit.

"Formularele de înscriere nu au sosit încă de la FIBA Europe. Aşteptăm să se încheie şi competiţia la masculin, iar apoi să concentrăm toate datele şi opţiunile echipelor pentru sezonul viitor. Cert este că la feminin, ICIM Arad şi Bega Timişoara vor evolua în Liga Europei Centrale. Nou-promovata Nova-Vita Tg. Mureş ar dori să joace şi ea în cupele europene, pe locul nefolosit de ICIM Arad, în calitate de campioană, dar nu ştiu dacă e posibil, ne vom interesa la FIBA. În privinţa campionatului intern, se pare că cealaltă nou-promovată, CS Bball 6 Sf. Gheorghe va fuziona cu LMK Sf. Gheorghe şi astfel va rămîne un loc liber în Divizia A, pe care e posibil să-l ocupe MCM Tîrgovişte. În acest moment, totul este la stadiu de planuri. Vom vedea ce se va întîmpla", a declarat preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, potrivit mediafax.

Carmen Tocală va sosi luni de la Bruxelles, marţi se va afla la Cluj, la meciul şase al finalei masculine, dintre U Mobitelco BT şi CSU Ploieşti, iar miercuri va pleca spre Italia cu naţionala feminină, care va lupta pentru singurul loc calificant la CE din 2011.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează