SPORTURI  »  BASCHET  »  PRECALIFICĂRI

Victorie cu Macedonia! Naționala de baschet a terminat pe locul 2 în precalificările FIBA Eurobasket 2021

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2019 15:02

Naționala masculină de baschet a României a învins Macedonia în precalificările FIBA Eurobasket 2021, scor 65-53, dar va termina pe grupa pe locul 2.

Naționala masculină a României a reușit să învingă joi seara Macedonia, în precalificările FIBA Eurobasket 2021.

"Tricolorii" au câștigat cu 65-53, dar aveau nevoie de o victorie la cel puțin 15 puncte pentru a fi siguri că pot câștiga grupa. În meciul tur, de la Skopje, România pierduse cu 76-90.

Echipa pregătită de Tudor Costescu mai are de jucat cu Kosovo, în deplasare, pe 24 februarie, dar partida devine acum una lipsită de miză. Macedonia are 7 puncte în clasament, urmată de România cu 5 și Kosovo cu 3.

România merge în faza a treia a precalificărilor pentru Eurobasket 2021, care se va disputa în luna august 2019. "Tricolorii" vor juca într-o grupă din care mai fac parte Cipru și Slovacia. România va debuta pe 7 august cu Cipru, în deplasare. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează