SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Dirk Nowitzki, umilit de un puşti de 21 de ani » I-a dat mingea printre picioare

Dirk Nowitzki
Dirk Nowitzki

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2012 19:05

Considerat de mulţi specialişti cel mai bun baschetbalist european al momentului, Dirk Nowitzki, a avut parte de un moment nu tocmai plăcut în meciul pierdut de echipa sa, Dallas Mavericks în faţa celor de la Minnesota Timberwolves, 82-99.

Spaniolul de numai 21 de ani, Ricky Rubio, i-a dat o pasă decisivă coechipierului său, Anthony Toliver, printre picioarele lui Nowitzki. Toliver a aruncat precis şi a marcat de la 3 puncte.

VEZI AICI FAZA VIDEO!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gabriel1912
gabriel1912  •  03 Ianuarie 2012, 11:02

VEDETI CA MINGEA DE BASCHET ARE SI 2 MANERE ! AUTORUL ARTICOLULUI A JUCAT VREODATA BASCHET ? NOWITZKI A STAT IN POZITIE FUNDAMENTALA DE APARARE, L-A IMPIDICAT PE RUBIO SA ARUNCE. ASTA ESTE IMPORTANT ! IAR CAND EXTREMA CARE A MARCAT DE 3 PUNCTE, S-A DEMARCAT, UNDE ERA COLEGUL LUI NOWITZKI CARE TREBUIA SA-L "TINA" ? PENTRU ARTICOLE DIN BASCHET, COMENTATI PROFESIONIST EVOLUTIILE ECHIPELOR DIN NBA (AVETI DESTULE DE SPUS DACA ESTE VREUN ZIARIST GSP CARE SA SE PRICEAPA !!!) SI LASATI CANCANURILE ! O LUATI LA VALE DESTUL DE RAU !!

mighetu
mighetu  •  02 Ianuarie 2012, 21:50

Daca Rubio e doar "un puşti de 21 de ani" inseamna ca degeaba lucrati la un ziar de sport.

aleosa
aleosa  •  02 Ianuarie 2012, 21:48

autorul "articolului" a vazut mai mult de 5 minute de baschet la viata lui? sigur nu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează