SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO+FOTO Noua senzație din NBA vrea să o cucerească pe Jennifer Aniston » Internetul s-a mobilizat să îl cupleze cu actrița care e cu 30 de ani mai mare decât el!

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 19:20

Luka Doncic va juca din toamnă în NBA pentru Dallas Mavericks, după un sezon fabulos alături de Real Madrid. Cel mai bun jucător din Euroligă își propune să domine baschetul american, însă printre obiectivele sale îndrăznețe se numără și unul surprinzător: să o cucerească pe Jennifer Aniston, 49 de ani! :)

La numai 19 ani, Doncic a dus-o pe Real Madrid spre victorie în Euroligă, fiind desemnat MVP-ul competiției, dar și al Final Four-ului. A câștigat al treilea titlu intern și a mers imediat în SUA pentru a participa la draft-ul din NBA. A fost ales al treilea de Atlanta Hawks, care l-a trimis la Dallas Mavericks, unde va juca alături de superstarul Dirk Nowitzki.

Tânărul sloven a devenit deja celebru în State nu doar pentru calitățile sale din teren, ci și pentru țelurile pe care și le-a impus pentru cariera sa în NBA, printre ele și cucerirea frumoasei actrițe Jennifer Aniston. Asta deși americanca este cu 30 de ani mai mare decât cel mai bun jucător european al momentului!

Toți vor să-i vadă împreună

Într-un interviu acordat celor de la Bleacher Report, Doncic își descrie pas cu pas parcursul la care visează în NBA:

  • Anul I: Rookie of the Year și slam dunk peste Porzingis la Madison Square Garden;
  • Anul II: o afacere nouă acasă în Ljubljana, propriul brand de încălțăminte sportivă și prezență în echipele ideale ale sezonului, în All Star Game și în play-off;
  • Anul III: achiziția unor mașini cu motoare puternice, apariția într-un videoclip al lui Drake și o relație cu Jennifer Aniston;
  • Anul IV: MVP-ul ligii;
  • Anul V: campion NBA.

Planul cincinal al lui Doncic a fost pe gustul americanilor, care vor să-l ajute pe sloven să ajungă mai repede la inima lui Jennifer. Slovenul le-a dat apă la moară noilor săi fani din SUA după ce a răspuns cu un emoji sugestiv pe twitter la o poză postată de un cont al fanilor lui Jennifer Aniston. Americanii au reacționat imediat răspunzându-i la postare cu mai multe mesaje de încurajare, însă nu au fost singurii. Și fanii din Spania ai lui Doncic îl îndeamnă să ia legătura cu Jen încă din primul său an în State.

Cine e Jennifer Aniston?

Actrița de 49 de ani a ajuns celebră după ce a jucat rolul lui Rachel din serialul Friends. Aceasta are o avere de peste 200 de milioane de dolari și a fost căsătorită cu Brad Pitt, între 2000 și 2005, și cu Justin Theroux, din 2015 și până în septembrie 2017. După mai multe roluri de succes în comedii romantice ca Bruce Almighty, Marley & Me sau We're the Millers, Aniston a făcut primii pași spre o carieră de producător la Hollywood, pregătind un serial alături de Reese Witherspoon.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
1094143007392149
Florin Rotaru  •  20 Iulie 2018, 08:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ill7ven
ill7ven  •  20 Iulie 2018, 04:11
Postat de andrei.33 pe 19 Iulie 2018, 22:43

Si vedeta instagram nu?

E slabuta pe instagram, acolo nu prind femeile care chiar au talent, doar cele care arata cat mai mult skin si se incalta invers. :-))

andrei.33
andrei.33  •  19 Iulie 2018, 22:43

Si vedeta instagram nu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close