SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET U 20

VIDEO Naţionala masculină de baschet U 20 a învins Rusia şi a promovat în elita europeană

FOTO: www.frbaschet.ro
FOTO: www.frbaschet.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 22:31

Echipa naţională de baschet masculin U20 a promovat în elita continentală, după victoria obţinută în faţa reprezentativei similare a Rusiei, scor 87-79 (după prelungiri).

Prin victoria în faţa Rusiei, România s-a calificat în finala Diviziei B de baschet U 20, asigurându-şi astfel promovarea în Divizia A. Primele 3 echipe din această competiţie vor evolua anul viitor în eşalonul superior.

"Tricolorii" vor evolua mâine în finală, împotriva reprezentativei Croaţiei, în timp ce în finala mică se vor duela Marea Britanie şi Rusia.

Turneul prin care şi-au asigurat promovarea s-a disputat la Oradea, în Sala "Antonio Alexe", într-o atmosferă superbă. 

 

Românii au făcut parte din grupa C principală a competiţiei, pe care au câştigat-o cu 4 victorii din tot atâtea partide, în faţa naţionalelor din Georgia, Macedonia, Albania şi Malta. În sferturile de finală au trecut de Portugalia,scor 61-57.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  24 Iulie 2017, 12:13

De cand va asteptam... Felicitari si ... multa intelepciune. Sa nu va pierdeti.

831959706877275
Cristian Baltaru  •  23 Iulie 2017, 13:44

Felicitări,băieți,sper ca generația voastră să ridice baschetul românesc la un nivel foarte înalt la nivel european și mondial.

fibra
fibra  •  23 Iulie 2017, 12:54

Bravo baieti! Dupa mult timp e posibil sa avem o generatie buna de baschetbalisti.Succes!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează