SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

Vineri începe Sport Arena Streetball II

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2009 00:00

Într-o perioadă în care majoritatea elevilor şi a studenţilor sînt ocupaţi cu şcoala şi facultatea, peste 1.000 de oameni s-au înscris la Sport Arena Streetball transmis online pe www.3la3.ro în doar trei zile! Vor lua startul la turneul cu numărul doi, peste 200 echipe în competiţia de 3 la 3, şi 16 în cea de 5 la 5!

Cei care au rămas pe din-afară pot privi meciurile fie din tribună, fie chiar de acasă, prin intermediul celor de la GTS Telecom, ce vor transmite online toate partidele, de pe toate terenurile Sport Arena, inclusiv de pe TERENUL GAZETA SPORTURILOR.

Căpitanul echipei naţionale de baschet, Virgil Stănescu, va fi din nou prezent pe terenurile din Politehnică, urmînd să le acorde celor mai mici dintre participanţi o atenţie sporită, în vederea selecţionării unora dintre ei la “Basquareball”.

După ce a prins gustul competiţiei de 3 la 3”, CRBL a fost printre primii care s-au înscris la turneul cu numărul doi. El îl va avea ca partener pe Falemi, care a demonstrat la primul turneu că joacă baschet aproape la fel de bine ca şi fotbal.

Ca întotdeauna, echipe din străinătate, din Bulgaria, Grecia, SUA, dar şi Nigeria şi Maroc, s-au înscris la concurs. De asemenea vor participa şi vedete din showbiz, componenţi ai loturilor naţionale de baschet, politicieni şi consacraţi ai terenurilor de streetball din Romînia.

Gazeta Sporturilor vă aşteaptă cu mic, cu mare la turneu să vedem ce aţi mai învăţat. La Sport Arena Streetball 2009 puteţi sfida gravitaţia. Have a nice fly!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  11 Iunie 2009, 04:32

Dar de campionatul european feminin ati auzit? Sau e mai important streetball-ul? Nu cred ca la fotbal, anul trecut, la EURO 2008, ati uitat sa ne anuntati ca se joaca. Daca il transmitea GSPTV probabil era plin si in ziar, asa, noroc ca transmite SPORT 1 si nu trebuie sa ii auzim pe Baleanu sau Gradinescu si la baschet. Vai de capul vostru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează