SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT / SPORT ARENA STREETBALL

Week-end canicular în Politehnică la Sport Arena Streetball!

Articol de - Publicat vineri, 11 iunie 2010 00:00

Deşi canicula a pus stăpînire pe Bucureşti, dar şi pe restul oraşelor din România, începînd de astăzi pînă duminică pe terenurile de baschet din Politehnică va începe nebunia celui de-al doilea turneu Sport Arena Streetball. Chiar dacă la primul turneu a plouat de-a rupt, jucătorii n-au fost deloc descurajaţi şi au făcut spectacol. Vineri, sîmbătă şi duminică show-ul va fi asigurat de Otilia Bădescu, Virgil Stănescu, Cristina Ciocan, dar şi de Raluca Arvat, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV.

Tot în aceste zile va începe cel mai "bogat" concurs care s-a desfăşurat vreodată pe terenurile de baschet din Politehnică. Studentbak Two Ball este un concurs dedicat în exclusivitate studenţilor,care va avea premii totale de aproximativ 3.000 lei pentru fiecare turneu. Vor exista şi jucători fericiţi în aceste timpuri delicate, din punct de vedere financiar.

De asemenea, meciurile de pe toate terenurile, vor fi transmise live pe siteul 3la3.ro. Gazeta Sporturilor vă aşteaptă cu mic, cu mare la turneu să vedem ce aţi mai învăţat. La Sport Arena Streetball puteţi sfida gravitaţia.

Programul turneului 2 Sport Arena Streetball este următorul:

FEMININ SUB 14 ANI | FEMININ SUB 18 ANI | FEMININ PESTE 18 ANI | FEMININ PRO

MASCULIN SUB 14 ANI | MASCULIN SUB 18 ANI | MASCULIN PESTE 18 ANI | MASCULIN PESTE 35 ANI

* din fiecare grupă se califică în faza eliminatorie echipele clasate pe primele două locuri (indiferent de numărul echipelor din grupă)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează