BASCHET    •   EVENIMENT

Week-end incendiar la București în perioada 11-13 mai » 3x3 Challenge dă startul sezonului Sport Arena Streetball

Joi, 03 Mai

A doua ediție a Nike 3x3 Challenge va reprezenta și în 2018 debutul oficial al sezonului pentru baschetul 3x3 din România, fiind primul turneu al circuitului național Sport Arena Streetball Tour. Evenimentul va avea loc între 11 și 13 mai, în ParkLake Shopping Center.Anul 2018 va reprezenta primul sezon complet de când baschetul 3x3 a fost inclus în programul Jocurilor Olimpice, acolo unde va fi prezent în premieră la ediția 2020. Înscrierile pentru toate categoriile (Sub 10, Sub 12, Sub 14, Sub 18, Open și Plus 35) se vor face pe site-ul oficial 3la3.ro în perioada 7-9 mai sau în limita a 60 de echipe înscrise.

Kit-ul de participare, în valoare de 100 de lei, conține maioul oficial al turneului, un voucher de reducere la produsele de baschet, precum și alte produse sau vouchere oferite de partenerii competiției.  

Toți participanții trebuie să dețină un cont activ pe play.fiba3x3.com și vor puncta în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings, jucătorii români contribuind totodată și la punctajul României în clasamentul FIBA 3x3 pe națiuni, care permite accederea țării noastre în competițiile internaționale de top.

Premiile totale sunt în valoare de peste 25.000 de lei iar câștigătoarea competiției la categoria Open Masculin va încasa un CEC în valoare de 4500 de lei.

Andrew Wilding, fost deținător al unui record Guiness pentru freestyle cu mingea de baschet și star al canalului Nickelodeon în Marea Britanie va fi prezent în ParkLake Shopping Center pentru a-i uimi pe cei prezenți cu trucurile sale. Alături de el vor fi prezenți Joel “The Royal Guard” Henry, unul dintre cei mai buni dunkeri din Europa, precum și un alt freestyler, Tarryn “The Teacher” Algar.

Pauzele dintre meciuri vor fi animate de către trupa de majorete Dracula’s Girls, din Târgoviște, ale cărei componente au cucerit în ultimii ani mai multe medalii la Campionatele Europene dedicate acestei discipline.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase