SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

GALERIE FOTO „E dependent de sex” » Vedeta din NBA, în mijlocul unui scandal de proporții! Iubita oficială e însărcinată, o altă femeie îl avertizează: „Roagă-te să nu fiu și eu!” și o a treia a publicat poze cu el în pat!

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 12:12 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 14:21

Zion Williamson (22 de ani), vedeta celor de la New Orleans Pelicans, și iubita lui au anunțat marți că vor avea un copil. Bucuria le e umbrită de un scandal imens însă.

Miercuri, Williamson a fost apostrofat pe Twitter de actrița porno Moriah Mills (31), care a susținut într-o serie de tweet-uri că avut a aventură cu baschetbalistul american care i-ar fi cerut să se mute cu el în New Orleans.

Moriah Mills. Foto: Instagram
Moriah Mills. Foto: Instagram
Moriah Mills. Foto: Instagram
Moriah Mills. Foto: Instagram
Moriah Mills. Foto: Instagram
+16 FOTO

Zion Williamson, acuzat de infidelitate

„Ți-am spus că o să fii următorul rege din baschet, alături de LeBron James. Te-am motivat. Iubita ta este motivul pentru care te-ai îngrășat. Ea e toxică, nu te merită. Urăsc că s-a întâmplat asta. Sincer, Zion Williamson m-ai rănit. Nu am putut dormi noaptea trecută. Mai bine roagă-te să nu fiu însărcinată și eu pentru că mi-a întârziat”, a scris Moriah Mills pe Twitter.

Mills, care susține că are o relație cu Zion încă din 2021, a împărtășit și câteva mesaje între ea și starul NBA. Ahkeema, iubita americanului, era aparent conștientă că acesta o înșală, notează DailyMail.

Zion Williamson și Ahkeema Rose. Foto: Instagram
Zion Williamson și Ahkeema Rose. Foto: Instagram
Zion Williamson și Ahkeema Rose. Foto: Instagram
Ahkeema Rose. Foto: Instagram
Ahkeema Rose. Foto: Instagram
+9 FOTO

O altă femeie, modelul de Instagram Yamile Taylor, susține că și ea a avut o relație cu Zion, pe care-l caracterizează drept „dependent de sex”. Ea a și publicat o imagine în care spune că se află Zion, care doarme lângă ea. El este cu spatele la cameră, dar o parte din tatuajul „Mount Zion” este vizibil în această imagine. Fotomodelul a mai susținut că Zion Williamson i-a plătit biletele de avion și i-a făcut rost de locuri lângă teren, chiar și după ce a aflat că iubita lui oficială îi va dărui un copil. Yamile Taylor este creator de conținut. Profilul ei de socializare sugerează că se ocupă de modeling.

Până în acest moment, Zion nu a comentat dezvăluirile pe care cele două femei le-au făcut.

Jurnalistul sportiv Stephen A. Smith îl acuză pe Zion că viața extrasportivă îi afectează cariera: „Nu e de mirare că ești accidentat. Omule, ai jucat doar 29 de meciuri anul trecut! Și ai ratat sezonul precedent! M-am întrebat care a fost cauza întârzierii recuperării tale. Ei bine, acum știu!”.

Zion Williamson, sezon dezamăgitor pentru Pelicans

Williamson a avut un sezon dezamăgitor pentru Pelicans, în care s-a confruntat din nou cu multe accidentări. El a ratat întregul sezon 2021-22 din cauza unei fracturi la picior.

Citește și:

Megan Fox a uimit cu apariția ei » Cea mai sexy suporteră a lui Man United a pozat într-un costum de baie minuscul

Cuplul anului în sportul românesc! S-a iubit cu George Clooney și Vieri, acum e cu Georgian Cîmpeanu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
username_2
username_2  •  09 Iunie 2023, 15:51

superb articol, rîsei cu poftă...numa să nu citească și dl Daea, poate confundă pelicanii cu cormoranii și atunci nu va mai fi de rîs, va fi scandal diplomatic

rumunek
rumunek  •  09 Iunie 2023, 15:28

Andra, te rog, ocupă-te de alte sporturi, lasă baschetul. Există atâți fotbaliști cu viață extra-sportivă ofertantă pentru o jurnalistă ca tine. Îți mulțumesc anticipat!

VanBasten
VanBasten  •  09 Iunie 2023, 15:04

SPORTURI » BASCHET » NBA „Ți-am spus că o să fii următorul rege din baschet, alături de LeBron James. Te-am motivat. Iubita ta este motivul pentru care te-ai îngrășat. Ea e toxică, nu te merită. Urăsc că s-a întâmplat asta. Sincer, Zion Williamson m-ai rănit. Nu am putut dormi noaptea trecută. Mai bine roagă-te să nu fiu însărcinată și eu pentru că mi-a întârziat”, a scris Moriah Mills pe Twitter. Sublim nivelul gesepeului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează