SPORTURI  »  BOX  »  FR BOX

Acuze dure la adresa lui Leonard Doroftei: ”Se răzbună pe sportivi!”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2015 19:28

Președintele FR Box, Leonard Doroftei, refuză să semneze două contracte trimise de forul internațional (AIBA) pentru ca doi pugiliști brăileni să boxeze în APB, varianta profesionistă a federației internaționale

Președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei, e acuzat de antrenorul Gigi Moise, de la CSM Brăila, că se răzbună pe sportivii săi pentru că tehnicienii de pe malul Dunării l-au contestat tot mai vehement, în ultima vreme, pe bosul FRB.

"Am primit o invitație din partea AIBA ca doi dintre sportivii noștri, Dragoș Ghionea și Marian Vișan să meargă să boxeze în gale din China și Rusia. Ghionea în China, la 49 kg, Vișan în Rusia, la 52 kg. Sportivii aveau șansa de a boxa în aceste gale, de a ieși în lume și de a dovedi că pot merge pe drumul deschis la APB de Bogdan Juratoni și Mihai Nistor", a declarat tehnicianul brăilean.

AIBA s-a ocupat de tot ce înseamnă organizare: bilete de avion, vize, masă, cazare pe toată durata evenimentului. Forul internațional a trimis în acest sens contractele celor doi sportivi la FR de Box pentru a le semna.

"Aici însă stupoare , domnul președinte nu vrea să semneze aceste contracte pentru că sînt în limba engleză și a cerut un traducător autorizat. În alte condiții nu a mai avut nevoie de traduceri, la alți sportivi a semnat fără nici o traducere", a declarat Gigi Moise. "Li se face o mare nedreptate . Doar pentru că sînt din Brăila și doar pentru simplul motiv că noi avem alte păreri decît președintele federației?", întreabă tehnicianul.

Conform contractelor AIBA, FRB ar fi cîștigat 30 la sută din valoarea contractelor celor doi.

"Cum să mai motivam noi acesti copii? Ce primesc ei în schimbul muncii și traspirației lor? Cînd ai inima haină și te răzbuni pe unii care nu au nici un mijloc de apărare, atunci ești departe de importanța cuvîntului "OM", a scris Gigi Moise și pe facebook.

Doroftei suflă și-n iaurt!

Președintele FRB, Leonard Doroftei, spune că nu a refuzat să semneze contractele, ci doar să fie traduse, să știe ce semnează. Conform unor surse din FRB, fostul mare boxer spune că acum oamenii care-l contestă sînt cei care au adus federația română la faliment, prin contractele prost facute. Atunci el a semnat avînd încredere în ei, dar acest lucru nu se va mai întîmpla de acum încolo!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
kingdon
kingdon  •  10 Septembrie 2015, 17:00

Este absolut normal contractele sa fie traduse autorizat. Suntem in Romania nu in USA. Frustratii sunt cei ce cauta nod in papura. A taiat si furaciunile de la Braila si oamenii sunt suparati nu isi mai pot deconta spriturile... ce atata insistente cu Braila, acest sat la Dunare. Performanta daca e performanta se poate face oriunde.

sexilian
sexilian  •  09 Septembrie 2015, 10:39

MASCARICI

785333698247461
Laurentiu Barbulescu  •  09 Septembrie 2015, 09:09

Dar este normal ca atunci când semnezi un document, să ști ce semnezi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează