SPORTURI  »  BOX  »  BOX

"Ador sa ma bat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2007 00:00

Corina Cirlescu, participanta la gala de la Constanta, a fost de doua ori exmatriculata pentru ca a batut baietii la scoala. Nu i-au placut papusile si nici sa se joace cu fetitele. "Toata ziua eram cu baietii la fotbal si in mijlocul scandalurilor. Cind se lua cineva de mine, imediat il pocneam. Am avut de la cine sa invat, ca am patru frati", povesteste Corina Cirlescu, cea mai cunoscuta luptatoare de K1 si de box din Romania. Isi aduce aminte ca si la scoala a avut probleme. "Am batut doi baieti si am fost exmatriculata timp de doua saptamini. Alta data, i-am spart capul altuia, a venit cu parintii la usa mea, dar cind au vazut ai lui ca il batuse o fata, au plecat imediat".

Petrece zilnic patru ore in sala de sport. Se antreneaza alaturi de Catalin Morosanu, colegul sau de club, cunoscut sub pseudonimul de "Moartea din Carpati". "Ne-au iesit vorbe cum ca am fi impreuna, dar nici vorba. Sintem doar coechipieri si ne intelegem foarte bine. Ne ajutam unul pe altul la antrenamente", spune Corina. E vicecampioana mondiala la kick-boxing si dedica tot timpul sau antrenamentelor. "Imi place sa ma bat, fie la K1, fie la box. Cind urc in ring am putine emotii, dar acestea se risipesc imediat", a incheiat Corina, care s-a batut aseara, in cadrul galei de la Constanta,, cu Simona Penceakova (Slovacia).

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează