SPORTURI  »  BOX  »  ADVERSAR

Adversar schimbat pentru JoJo Dan » Va lupta cu Kevin Bizier

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 octombrie 2014 22:30

Pugilistul român Jo Jo Dan nu va mai boxa cu italianul Leonard Bundu pentru desemnarea challengerului oficial la titlul IBF al categoriei welter, ci cu canadianul Kevin Bizier.

'' Leonard Bundu a fugit, s-a retras cu coada între picioare. Respect pentru Bizier că acceptă să se bată iar cu mine pentru poziţia de challenger obligatoriu la titlul mondial IBF, dar de data asta o s-o ia mult mai rău!'', a scris ieri JoJo Dan pe Facebook şi Twitter.

În vîrstă de 33 ani, JoJo Dan are în palmares 33 de victorii şi două înfrîngeri. El a cîştigat ultima sa luptă în mai 2014, în faţa polonezului Lukasz Janik, pe care l-a învins prin KO tehnic în runda a cincea. JoJo Dan l-a învins pe Bizier la puncte (decizie split) pe 30 noiembrie 2013, într-un meci de 12 runde, la Quebec.

Meciul dintre român şi Bundu era programat pe 6 decembrie, la Montreal, într-o gală în care Lucian Bute, fost campion mondial IBF la supermijlocie, va boxa cu argentinianul Roberto Bolonti, la semigrea.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează