SPORTURI  »  BOX  »  JOJO DAN VS. SELCUK AYDIN

Ajutor de la "Rechin" » JoJo Dan se pregăteşte cu Diaconu pentru revanşa cu Aydin

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2011 18:07

JoJo Dan s-a antrenat cu Adrian Diaconu pentru meciul revanşă împotriva lui Selcuk Aydin, din 26 noiembrie


JoJo Dan se află pe ultima sută de metri cu pregătirea înaintea confruntării cu turcul Aydin, confruntare în care e în joc titlul WBC Silver la categoria semimijlocie. Românul a primit un ajutor nesperat din partea compatriotului său, Adrian Diaconu, care i-a fost partener de sparring. Cei doi au efectuat mai multe runde de antrenament, la finalul cărora Ionuţ a mai avut puterea să zîmbească şi să afirme că "încă sînt în viaţă", dovadă a intensităţii sparring-ului.

''Dacă poate supravieţui unei confruntări cu Diaconu, Dan este mai mult decît pregătit pentru o victorie în faţa lui Aydin'', relatează şi prestigioasa revistă americană The Ring.

Duelul de la Trabzon (Turcia) dintre JoJo Dan şi Selcuk Aydin va reprezenta meciul revanşă după eşecul controversat suferit de român în partida din iunie 2010, cînd turcul a fost dat cîştigător la puncte, chiar dacă specialiştii au considerat că Ionuţ ar fi trebuit să fie declarat învingător.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează