SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JEAN PAUL MENDY, 9 IULIE, ROMEXPO

Andre Ward îl vrea pe Lucian Bute: "Este prea multă confuzie despre cine este cel mai bun"

Andre Ward
Andre Ward

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 12:16

Campionul WBA la supermijlocie, Andre Ward, s-a decis deja pe cine vrea să înfrunte în ring după finala Super Six, care va avea loc în octombrie 2011. Este vorba despre campionul IBF la supermijlocie, Lucian Bute.

Conştient de faptul că nu va putea boxa cu Bute în acest an, pentru că în noiembrie Lucian va avea următorul meci, al treilea din 2011, şi cel mai probabil adversarul este Kelly Pavlik, Ward se mai gîndeşte şi la Mikkle Kessler. Un al doilea meci cu danezul ar dovedi că victoria din 2009 nu a fost o întîmplare.    

Andre Ward şi-a păstrat titlul de campion WBA la categoria supermijlocie şi s-a calificat în finala turneului Super Six, învingîndu-l la puncte pe germanul Artur Abraham, în semifinalele competiţiei, la Los Angeles.

"Cred că Lucian Bute face o treabă bună acum. Cîştigă împotriva unor luptători de calibru şi cu siguranţă este unul dintre cei cu care ar trebui să se bată învingătorul acestui Super Six, pentru că există prea multă confuzie despre cine este cel mai bun", a spus Ward.

La profesionişti, Andre Ward are 24 de meciuri jucate şi 24 de victorii, dintre care 13 prin KO.

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura cu diamante şi titlul IBF la categoria supermijlocie, pe 9 iulie la Romexpo, în faţa francezului Jean Paul Mendy.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ligax
ligax  •  30 Iunie 2011, 21:49

Asta de pe acuma e confuz si mai vrea meci cu Bute? Nici nu vreau sa vad cat de .."confuz" va fi dupa meci!:))

sandmann
sandmann  •  30 Iunie 2011, 14:54

1.Ward ar vrea si un meci cu Kessler. Pt ca acum stie unde sa dea cu capul , nu mai cauta punctul slab ca in primul meci acum i-ar da cu capul in arcada direct :) 2. Cu Bute nu cred ca va accepta sa boxeze . Nu va veni in Canada iar ca sa-l aduca pe Bute in America , nu cred ca va avea destui bani. Pe de alta parte interesul lui Bute e sa boxeze cu invingatorul din super 6 . eu as paria pe Froch. In semifinala cu -Abraham , WArd nu a convins deloc. In fata unui boxer cu alonja superioara , cum e Froch , va avea mari probleme. Ma mira ca a vorbit oarecum frumos de Bute. Oricum ar fi , dupa meciul cu Pavlik , in care e favorit, Bute ar cam trebui sa ravneasca si alte centuri.

myke82
myke82  •  30 Iunie 2011, 14:42

Daca nu trece de Mendy n-are ce cauta sa mai boxeze cu Ward (oricum nu s-ar mai putea dar ....). Multa bafta Bute!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează