SPORTURI  »  BOX  »  

Andre Ward l-a învins pe Dawson şi şi-a păstrat titlurile WBA şi WBC la supermijlocie

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 septembrie 2012 18:13

Pugilistul american Andre Ward şi-a păstrat titlurile WBA şi WBC la categoria supermijlocie, învingîndu-l pe compatriotul său, Chad Dawson, prin KO tehnic în repriza a zecea.

Ward, care în decembrie 2011 a cîştigat turneul Super Six, are acum în palmares 26 de victorii, dintre care 14 înainte de limită.
"Ador să cîştig", a declarat Andre Ward, campion olimpic în 2004, la Atena.

Chad Dawson a înregistrat a doua înfrîngere din carieră, din 35 de meciuri. Pugilistul din Hartswille deţine centura WBC la categoria semigrea şi a fost nevoit să piardă în greutate pentru a-l înfrunta pe Ward la supermijlocie.

"El este mult mai rapid decât mă aşteptam. Doream să boxez cu cel mai bun şi el este cel mai bun. Credeam că mă simt bine la 76 de kilograme, dar nu am reuşit să avansez", a declarat Dawson.

Sursă: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
nicol1981
nicol1981  •  10 Septembrie 2012, 11:54

eu zic sa accepte aceasta lupa cu bute pentru ca o sa-l vedem pe domnul lucica cum isi v-a lua din nou bataie rau de tot printr-un ko si i se v-a inchiea cariera linistit pentru ca nu are valoare este pe un loc 9 la aceasta categorie dupa parerea mea

cordos_eu
cordos_eu  •  09 Septembrie 2012, 21:57

si-a luat-o Dawson mai ceva decat Bute. am vazut azi.

s0ny18
s0ny18  •  09 Septembrie 2012, 19:33

Stau si ma gandesc ca Butea spunea ca vrea sa lupte cu invingatorul super 6 :)). Si asa dupa infrangerea cu Froch inca mai viseaza sa se lupte cu Ward dar asta trebuie sa fie nebun sa accepte.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează