SPORTURI  »  BOX  »  VIRAL

FOTO Bugatti, violență domestică și misoginism » Cine e kickboxerul enigmatic care se pozează prin București și a ajuns viral pe TikTok

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2022 13:03 / Actualizat marti, 02 august 2022 15:02

Americanul Emory Andrew Tate a devenit viral pe TikTok, după ce a pus punct carierei sale în kickboxing.

Născut în Chicago, Andrew Tate și-a început cariera în kickboxing în 2005, când a câștigat și primul titlu. Până la retragere, Tate a ajuns să fie de 4 ori campion, dar faima a venit după ce a renunțat la sport, el fiind stabilit acum în România.

Andrew Tate, vedetă în online

Americanul, cu origini britanice, a devenit celebru pe Instagram și TikTok, câștigând tot mai mulți fani ca urmare a mai multor declarații misogine.

+23 FOTO

Acesta își impresionează fanii plimbându-se prin București cu un Bugatti și postând pe Instagram fotografii și videouri pe TikTok, din diverse locații de lux, care au devenit virale.

Tate le promite urmăritorilor că îi poate învăța cum să câștige bani prin cursul său online, susținând că este milionar în dolari.

„Am fost sărac mult timp. Am făcut primul milion la 27 de ani, iar pe la 31-32 aveam 100 de milioane”, spunea Tate pentru presa din SUA. Potrivit Forbes, Tate ar avea o avere de 30 de milioane.

Acuzat de violență domestică 

În 2016, a fost dat afară de la Big Brother UK după ce a apărut un video în care agresa o femeie. El susținea că era vorba de un joc și că femeia nu ar fi fost rănită.

El a fost criticat și pentru declarațiile făcute cu privire la mișcare „#MeToo”. 

„Hărțuirea sexuală este dezgustătoare și nu poate fi scuzată. Totuși, nu e hărțuire dacă un bărbat se uită la tine, fluieră după tine sau te întreabă cum te cheamă. Timp de mult timp femeile au făcut sex pentru a obține diferite beneficii. Nu au fost abuzate. Dacă te pui în situația de a fi violată, trebuie să accepți că ai o vină”, spunea Tate în trecut.

+23 FOTO

Citește și: 

Un gigant între giganți » Vladimir Moraru despre Bill Russell, legenda baschetului decedată ieri: „Rivalitatea cu Chamberlain rămâne cea mai frumoasă poveste”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
crazydanny
crazydanny  •  03 August 2022, 09:57

ce nu inteleg eu de ce toti "dandy" asti isi fac poze unul lu altu sau doar cu barbati frezati, epilati, pensati etc*** *** Asta ca sa o tinem in nota GSP. ca ziar de sport oricum nu mai e de mult.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rilu
rilu  •  02 August 2022, 19:00

El si cu fratele lui pe nume Tristan detin cel mai are studio de video chat din Bucuresti in Pipera!

tataika
tataika  •  02 August 2022, 18:48

Daca a ajuns să-și facă viața în România...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează