SPORTURI  »  BOX  »  RUIZ

S-a făcut de râs cu Joshua prin forma sa fizică » Cum arată acum Andy Ruiz: a lăsat mască pe toată lumea

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2021 16:08 / Actualizat sambata, 01 mai 2021 16:51

În iunie 2019, la 29 de ani, Andy Ruiz șoca lumea boxului: a devenit primul mexican campion mondial la categoria grea, după ce l-a învins pe Anthony Joshua, în runda a 7-a.

Ulterior, în decembrie 2019, britanicul își lua revanșa și recupera centurile de la mexican. Pentru a reveni la standarde înalte, Andy Ruiz a început de atunci o transformare incredibilă.

FOTO Andy Ruiz jr, transformare incredibilă

Andy Ruiz (31 de ani) revine duminică dimineață în ring, contra lui Chris Arreola, la 17 luni de la meciul cu Joshua și i-a surprins pe toți prin transformarea sa. Mexicanul, criticat pentru fizicul său din meciul cu Joshua, arată incredibil acum, după ce a slăbit 20 de kilograme și a avut o apariție spectaculoasă la cântarul oficial.

+10 FOTO

„L-am omorât pe vechiul Andy și s-a născut unul nou. Am multe demonstrat. Am dezamăgit multă lume și de aceea am făcut schimbări importante. Știu de ce sunt în stare. Pot fi încă o dată campion mondial.

De când mă antrenez cu Canelo Alvarez am fost foarte disciplinat. Puteam să slăbesc mai mult. Mă simt foarte puternic acum, la 116 kilograme. Mă simt incredibil! Sunt mai rapid, mai exploziv. Acum pot face totul mai bine”, a spus Ruiz, care a slăbit 20 de kilograme, de la 136 la 116.

33 de victoriiși 2 înfrângeri are Ruiz la profesioniști

Citește mai multe știri din alte sporturi:

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează