SPORTURI  »  BOX  »  CATEGORIA SUPERGREA

Anthony Joshua și Kubrat Pulev, acord pentru o superluptă! Meciul are loc pe stadionul lui Tottenham

Anthony Joshua // FOTO: Guliver/ GettyImages
Anthony Joshua // FOTO: Guliver/ GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 13:06

Britanicul Anthony Joshua și bulgarul Kubrat Pulev au căzut de acord pentru un supermeci de box la categoria grea. 

Pulev a anunțat că meciul se va disputa pe 20 iunie, în Anglia, pe Stadionul lui Tottenham. Lupta va avea loc pentru că Pulev este challenger-ul pentru centururile lui AJ, iar Joshua este obligat să-l înfrunte. 

Britanicul deține și centurile WBA și WBO, iar în meciul cu Pulev vor fi puse toate în joc. Astfel, Kubrat Pulev (38 de ani) se află, cel mai probabil, în fața ultimului mare meci meci din carieră. Acesta are 29 de meciuri și 28 de victorii la profesioniști, 14 dintre ele fiind prin KO. 

Anthony Joshua (30 de ani) este unul dintre cei mai în vogă pugiliști. Acesta și-a recuperat în decembrie după ce l-a învins pe Andy Ruiz. Dacă-l învinge pe Pulev, Joshua ar putea boxa pentru unificarea tuturor centurilor cu Tyson Fury. 

Citește și:

Tyson Fury - Deontay Wilder, partea a 3-a! Când va avea loc revanșa + ce scuză penibilă a găsit americanul pentru înfrângere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  02 Martie 2020, 16:57

Băi să fie! Pare o șușă dar 29 de meciuri și 28 de victorii sună bine...Cum de nu am auzit însă de el?

brancusi
brancusi  •  02 Martie 2020, 15:37

Pulev,o gluma din acelasi serial cu d-alde Ciocan al nostru.

maccsero
maccsero  •  02 Martie 2020, 14:22

Pare o șușă. Eu n-am auzit așa de multe despre superboxerul Pulev. Rezultatul e previzibil. Dacă Joshua are sânge în vine, să arate ce cunoaște cu Fury. Nu prea cred că-i dă mâna, Fury a al doilea Muhammad Ali.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează