SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE, CAMPION MONDIAL

Are adversar! Lucian Bute boxează pe 5 noiembrie cu Glen Johnson!

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 22:12

Lucian Bute va boxa pe 5 noiembrie cu Glen Johnson. După mai multe discuţii care au avut loc în ultima săptămînă, Jean Bedard, preşedintele InterBox, a anunţat că a ajuns la un acord cu pugilistul jamaican.

Ştirea a fost confirmată şi pe contul de facebook al sportivului român unde a fost postat mesajul: "Bute vs Johnson confirmed by Inter Box promoter Jean Bedard"(Bute vs Johnson, confirmat de promoterul InterBox, Jean Bedard).

Refuzat de Mikkel Kessler şi Kelly Pavlik, staff-ul lui Lucian Bute a întîmpinat probleme şi în tratativele pe care le-a dus pentru stabilirea unui meci cu Glen Johnson. Deşi acum cîteva săptămîni a declarat că ar merge şi în Montreal pentru a boxa cu campionul mondial IBF, jamaicanul a declarat în week-end că nu este mulţumit de oferta pe care a primit-o din partea grupului canadian, motivînd că aceştia nu-l vor în ring.

Glen Johnson (51v, 15î, 2e) se află pe locul şapte în clasamentul mondial al categoriei supermijlocii şi este cea mai bună opţiune pe care au avut cei din echipa sa. Jamaicanul a boxat în SuperSix unde a reuşit să-l învingă pe Allan Green şi a pierdut în faţa lui Carl Froch, la puncte.

Meciul dintre cei doi pugilişti se va desfăşura la Center Bell (Montreal) sau Pepsi Coliseum (Quebec) şi va fi transmis şi de televiziunea americană Showtime în paralel cu confruntarea dintre Mikkel Kessler şi Robert Stieglitz, campionul mondial WBO al categoriei, confruntare care va avea loc în aceeaşi zi, în Danemarca.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
sandmann
sandmann  •  17 August 2011, 19:06
Postat de adrianfcd pe 17 August 2011, 12:02

sau poate, pseudojurnalistii isi fac conturi virtuale si posteaza comment-uri "la misto" ca sa produca aceste discutii contradictorii ...

din ce in ce mai mult incep sa cred asta . de fapt am spus-o si eu cel putin odata , cu ceva timp in urma. eu as fi curios ce s-ar intampla daca noi toti cei care suntem de partea lui Bute in toata idiotenia asta, nu am mai posta deloc , vreme de cateva articole. Ce vor face? cum ne vor mai provoca? am observat ca dupa fiecare articol legat de Bute mai apare cate un id!ot, care arunca cu noroi. ei trebuie sa-si justifice banii , sa vada sefii ca fac "audienta". si pt ca fanii boxului sunt putini ,cum sa-i faci sa intre de 10 ori pe zi? simplu il injuri pe Bute si astepti sa intre aia 15-20 de baieti sa-l "apere".

mircea_deca
mircea_deca  •  17 August 2011, 16:38

bute este o parodie....un papagal........un boxer de ceara..tarait de canadieni ca sa scoata bani din meciuri trucate ....cu boxeri parati.........impotenti .....in general ajunsi la varsta senectutii e o mare nulitate.........

adrianfcd
adrianfcd  •  17 August 2011, 12:02

sau poate, pseudojurnalistii isi fac conturi virtuale si posteaza comment-uri "la misto" ca sa produca aceste discutii contradictorii ...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează