SPORTURI  »  BOX  »  INCIDENT

Atenție, imagini VIDEO violente » A încercat să jefuiască o farmacie, dar a dat peste un campion la box!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 09:35

Anthony Nemeth, din statul american Florida, a încercat să jefuiască o farmacie de Ziua Îndrăgostiților. Planul nu a ieșit prea grozav.

Nemeth s-a suit pe tejgheaua farmaciei și i-a cerut vânzătoarei pastile dintr-un analgezic foarte puternic. Din păcate pentru el, de aceeași parte a tejghelei se afla și David West, iubitul vânzătoarei și de două ori câștigător al campionatelor de box amator din Florida.

Cum era de așteptat, tâlharul a fost făcut knock-out, iar incidentul a fost suprins pe camerele de filmare. Nemeth a ajuns la spital, după care a fost dus la închisoare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1745flo
1745flo  •  20 Februarie 2016, 16:41

Asta e ranDumb!÷)

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Februarie 2016, 12:58

asta i baiatul lui Vaalahu...el e mai batran ...a turnat la securitate...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Februarie 2016, 11:09

saracu Valahu'....*** si uite ce pateste acolo in state...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează