SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Bombardierul

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2007 00:00

Al saselea meci la profesionisti al lui Viorel Simion a fost si cel mai bun pentru pugilistul roman. Ghinionistul Jocurilor Olimpice de la Atena, care a pierdut medalia de bronz in ultimele zece secunde, l-a nimicit pe boxerul venezuelean Fernando Jose Guevara. In prima repriza, o directa de dreapta si un croseu de stinga ale "Bombardierului" l-au trimis la podea pe sud-american, care a fost foarte aproape sa cada din ring. Gongul de repriza l-a salvat insa pe Guevara, acesta si-a revenit si a continuat lupta.

Simion a continuat sa loveasca puternic si, desi nu a terminat meciul inainte de limita, a lasat o impresie excelenta. "Am vrut sa cistig prin knock-out, dar nu s-a putut. Am avut in fata un pugilist foarte rezistent", a declarat Viorel, care a primit si cea mai mare bursa a galei de la Constanta, 1.000 de euro. Adversarul sau a trebuit sa stea doua ore cu gheata la ochi dupa meci pentru a putea deschide pleoapele.

In schimb, Sorin Tanasie, care se pregateste sa lupte pentru titlul european contra spaniolului Karim Quibir Lopez, nu a reusit cea mai buna prestatie in fata lui Edinso Torres. Craioveanul a cistigat la puncte dupa sase reprize.
 

Fosta sotie e impresar
Cei trei pugilisti din Venezuela prezenti la gala de la Constanta au fost adusi in Romania de Laila Obreja, fosta sotie a presedintelui FRB, Rudel Obreja. "I-am spus lui Rudi inainte de gala ca i-am adus boxeri valorosi, dar nu m-a luat in seama. Eu cred ca in afara de cel care a boxat cu Simion, ceilalti doi au cistigat", a dexlarat Laila, care traieste acum in Spania, la Valencia.

Hodorogea vrea revansa
Cristian Hodorogea, cel mai valoros boxer roman la categoria superusoara, a pierdut net in fata lui Pedro Jose Verdu Pena din Venezuela. "A fost cel mai bun meci gazduit vreodata in Romania, la profesionism, exceptind meciul lui Doroftei. Hodorogea si-a aratat insa intentia de a-i programa revansa", a declarat presedintele FRB, Rudel Obreja.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează