SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - CARL FROCH

"Bute and the Best" » Cum descrie presa străină înfrîngerea lui Bute

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 03:37

Dacă înaintea partidei englezii de la The Sun au denumit lupta de aseară "Bute and the Beast", după victoria lui Froch, aceştia au readaptat tilul în "Bute and the Best".

Chiar dacă Lucian a pierdut fără drept de apel, englezii îi recunosc meritele pentru că s-a încăpăţînat să ducă meciul pe picioare: "toţi fotografii se strînseseră la marginea ringului crezînd că meciul se va termina în curînd, Bute a dat dovadă de curaj pentru a continua, deşii pumnii nu se mai opreau".

Tot englezii, dar de această dată de la Daily Mirror sînt mult mai acizi la adresa lui Bute, spunînd că acesta a ales un joc defensiv, bazîndu-se pe rapiditatea braţelor, dar Froch a ştiut să îl păcălească, chiar dacă a avut un început mai greoi.

Cei de la Boxing.com scriu despre meciul de la Nottingham că a fost cel mai surprinzator din ultimul timp. Deşi părea o luptă liniştită, în doar cîteva secunde, cînd Froch a început să preseze, sala a luat foc şi a început să cînte, împingîndu-l pe acesta de la spate. Aceştia scriu că sfîrşitul devenise previzibil, mai ales pentru că Bute devenise un magnet la loviturile lui Froch.

Canadienii de la Montreal Gazette notează şi o declaraţie făcută de Bute la finalul partidei: "Chiar şi cînd eram în corzi am crezut că o să mă eliberez surprinzîndu-l cu stînga, însă n-am reuşit s-o fac".

The Telegraph: "A fost un masacru! Froch a fost în priză de la început pînă la final, nu i-a dat nici o clipă răgaz românului să-şi intre în ritm, iar apoi l-a îngropat în pumni. Pentru Carl poate fi noaptea în care a evoluat de la bun la mare"

Lucian Bute va sosi în România, luni 28 mai, ora 16:15.Cu aceasă ocazie, fostul campion mondial IBF va susţine o conferinţă de presă în Salonul Prezidenţial din incinta Aeroportului Internaţional "Henri Coandă", din Bucureşti.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
comunist
comunist  •  27 Mai 2012, 17:08
Postat de bozgor pe 27 Mai 2012, 16:37

faci pe atotstiutorul folosesti termeni si expresii care imi dau imagionea uni semidoct si mi se pare ca apelativul de farsor ti se potriveste mai mult decat lui butei. ca mentalitate esti prin anii '50

Mersi de argumente esti un scump, acum stai jos, ramai repetent si anul acesta.

bozgor
bozgor  •  27 Mai 2012, 16:37
Postat de comunist pe 27 Mai 2012, 14:27

Din fericire prin faptul ca incerci sa aperi esecul unui farsor cu erori logice imi pot da seama exact de nivelul tau de educatie copile. Spun din fericire, pentru ca folosesti in argumentare, fara sa stii evident (ca esti un needucat): judecata circulara, dilema falsa, apel la ignoranta si ergo propter hoc.

faci pe atotstiutorul folosesti termeni si expresii care imi dau imagionea uni semidoct si mi se pare ca apelativul de farsor ti se potriveste mai mult decat lui butei. ca mentalitate esti prin anii '50

comunist
comunist  •  27 Mai 2012, 15:29

1. judeci un om dupa numele de scena. Faci erori de argumentre de tip ad-hominem. din asta rezuta ca esti un bou cu 8 clase. 2. boxul nu e fotbal nea Caisa. Cand e vorba de KO, boxerul mai bun castiga 100% din timp in fata celui mai slab. Aici nu e cu noroc, e cu automatisme... 3. Bute si-a adus onoare lui, familiei sale si in nici un caz Romaniei. Ca tu, ca roman, te simti bine cand un mediocru bate saci de box e treaba ta, dar el nu a castigat vre-o medalie in numele Romaniei, cum a facut de exemplu Vastag sau Nadia. Mai incearca, nu cred ca esti chiar asa de prost.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează