SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. JEAN PASCAL

Bute considerat favorit în duelul cu Pascal: "Îl va termina!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 21:21

Pugilistul american Chad Dawson, fost adversar al lui Jean Pascal, a declarat că în opinia sa Lucian Bute îl va "termina" pe boxerul canadian la gala programată în data de 25 mai, informează lapresse.ca.

"Este o confruntare bună. Însă cred că dacă un umăr al lui Pascal cedează, el nu îi va putea face faţă lui Bute cu o singură mînă, cum a fost cu alte personaje pe care le-a înfruntat. Cred că Bute îl va termina", a spus Dawson.

El a precizat că ar vrea ca după ce va boxa, la 8 iunie, cu canadianul Adonis Stevenson, următorul său adversar să fie cîştigătorul meciului Bute-Pascal. "Mi-ar plăcea foarte mult să boxez cu cîştigătorul confruntării dintre Bute şi Pascal. Nu m-ar deranja nici să merg la Montreal pentru a boxa. Ar fi extraordinară o revanşă cu Pascal, dar mi-ar plăcea mult şi să boxez cu Bute", a adăugat americanul.

Jean Pascal a suferit numeroase accidentări la umăr în timpul meciurilor sale, ultimul fiind cel cu Aleksi Kuziemski, în decembrie. Pascal l-a învins pe Chad Dawson în 2010. Lucian Bute va boxa la 25 mai cu canadianul Jean Pascal. Bute şi Pascal vor boxa în Centre Bell din Montreal, pentru centura WBC Diamond, onoare rezervată confruntărilor de prestigiu.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
talpaiadului
talpaiadului  •  06 Mai 2013, 00:12

O rusine de articol, declaratia lui Dawson il da favorit pe Pascal, nu pe Bute. Penibil, cum sa fie favorit Bute, ca doar Pascal nu vine accidentat la umar?!?

robertino2
robertino2  •  04 Mai 2013, 00:07

Are Bute curaj sa se bata cu Dawson cum am eu curaj sa ma bat cu Hopkins.

totdd
totdd  •  03 Mai 2013, 23:46
Postat de str4427 pe 03 Mai 2013, 23:14

"Cred că Bute îl va termina", a spus Dawson...de aici ai tras tu concluzia ca n-a zis dawson ca bute il va termina pe pascal nu?

da mah, inteligentule...a spus dawson ca "bute il va termina" - dar....un MARE DAR ....daca se accidenteaza Pascal la umar si ramane intr-o mana. atunci si numai atunci, doar in cazul asta - Bute il va termina ! ce dracu, nu mai intelegem limba romana ?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close