SPORTURI  »  BOX  »  DOPAJ

Bute se declară nevinovat! Ce spune despre perioada neagră din 2016: "S-a dovedit asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 19:27

Lucian Bute a vorbit despre problemele pe care le-a avut anul trecut, când a fost depistat pozitiv din cauza unor suplimente alimentare contaminate.

Pugilistul român recunoaște că au fost momente dificile, dar susține în continuare că nu s-a pus în vreun moment problema să trișeze. 

"A fost o situaţie foarte grea pentru mine. În toată cariera mea nu am luat nimic ilegal. Am fost testat de când eram la amatori. Când am luptat cu DeGale, am fost testat de nouă ori înainte şi după meci.

Când a fost partida cu Badou Jack, am luat câteva suplimente eliberate fără reţetă, care au fost contaminate. S-a dovedit că au fost contaminate. N-am încercat niciodată să obţin un avantaj asupra altui boxer.

Mental a fost foarte greu. Am fost un boxer curat. Am simţit că lumea cercetează şi are îndoieli, dar acum am trecut peste toate acestea şi privesc înainte", a spus Bute pentru portalul nord-american RingTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează