SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Bute: "Va trebui să fiu mai inteligent!"

lucian
lucian

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Într-un interviu acordat presei din Canada, Lucian Bute, campionul mondial la supermijlocie, versiunea IBF, a declarat că, pentru a-l învinge pe Edison Miranda, va trebui să fie mai inteligent.

"Ştiu că Miranda este extrem de puternic. Eu trebuie să fiu mai inteligent decît el pentru a-l învinge. Am văzut mai multe meciuri ale lui aşa că îi ştiu toate miscările. Miranda este un boxer foarte periculos, este extrem de agresiv", a declarat Bute, citat de site-ul ckac.com 
            
"Este adevărat că în aceşti ultimii ani oamenii au început să mă recunoască din ce în ce mai mult în Quebec. În mod normal, acest lucru este distractiv, îmi place această parte a muncii mele, dar în perioada de antrenamente trebuie să stai departe de asemenea distrageri. Aici e linişte şi pot să mă concentreze exclusiv asupra boxului. Nu am venit aici pentru vacanţă, ci pentru a mă pregăti. Mă simt excelent aici şi am totul la dispoziţie, este perfect", a explicat pugilistul român decizia de a se antrena în SUA, la Miami (Florida). 

Conform radio-canada.ca şi preluat de mediafax, întâlnirea dintre Bute şi Miranda va fi prima din cariera pugilistului român care va fi difuzată de postul de televiziune HBO şi pe teritoriul SUA. "Mi-au spus că audienţa pentru acest meci va fi de peste 10-12 milioane de persoane în Statele Unite, mai mult decît va fi cea din Canada şi România. Expunerea va fi deci maximă", a declarat preşedintele Inter Box, Jean Bedard. 

Lucian Bute (25 de victorii şi nicio înfrângere) îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  25 Martie 2010, 13:09

Bate-l!....Sa te stie de "nasic",sigur ca poti !.....si sa fii sigur ca Romania, mai ales lumea boxului din Romania se mandreste cu tine, mult succes de la un mare admirator al tau.

 •  25 Martie 2010, 11:58

SUCCES LUCIAN! Esti cel mai bun boxer la categoria ta, iar meciul cu Miranda va reconfirma acest fapt. Am incredere in tine, in inteligenta ta de boxer si sunt convins ca vei trece si peste aceasta lupta cu bine. Te asteptam in tara victorios!!!!!

 •  22 Martie 2010, 09:57

NU AI CUM !!!ASA TE-AI NASCUT !!!asta crede ca daca da cu pumnul ar avea dreptul la inteligenta, mai dute draqu ingimfatule

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close