SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Canadienii anunţă: "Bute şi-a aflat adversarul" » Cine este şi care este data luptei

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 februarie 2013 22:57

Lucian Bute şi-a aflat oficial adversarul. Pugilistul român se va lupta cu Jean Pascal pe 25 mai la Bell Center, anunţă în exclusivitate TVA Sports.

Pascal avea programată iniţial o luptă împotriva lui Chad Dawson, dar planurile s-au schimbat. Jean Bedard, preşedintele Inter box şi Yvon Michel, preşedintele GYM vor finaliza în următoarele zile detaliile contractuale. Acest acord poate conţine şi dispoziţia pentru o revanşă.

Cei doi boxeri ar urmă să primească fiecare cîte 2 milioane de dolari pentru această luptă. Rămîne însă de văzut dacă cele două părţi se vor înţelege cu cei de la HBO sau Showtime, care sînt cele mai importante reţele din SUA.  Tot pe 25 mai, însă mai devreme, HBO va transmite lupta dintre Carl Froch şi Mikkel Kessler.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
nicolas84
nicolas84  •  22 Februarie 2013, 23:33

Omule trai-ti-ar, daca nu faci la mistogreselile alea inepte "t-eam...ieu...ma-m" (pt ca inca nu m-am dumirit),chiar nu poti sa iti permiti sa trimiti pe nimeni la alfabetizare, fie ea alfabetizare normala sau a sportului. Ce naiba,sunt niste minime chestii de bun simt.

nicolas84
nicolas84  •  20 Februarie 2013, 21:33

@ gica_perpet ...daca nu esti ironic...esti cu siguranta dus. bine ca ii trimiti pe altii la alfabetizare si cand colo tu "te razi" de Doroftei. Aotstiutorule care esti tu...

nusu_d
nusu_d  •  20 Februarie 2013, 18:54

E clar ca Bute este intr-o vizibila scadere de forma, ultimele doua meciuri sunt dovada. Sincer cred ca Jean Pascal il termina in 4-5 reprize, are viteza, loveste puternic si e si bun incasator. Este un boxer mai puernic ca Bute, mai greu. Bute a avut mari probleme cu rudimentarul Gracev care avea 12 meciuri. Pascal e mai letal ptr Bute decat a fost Froch. Iar Bute la 33 de ani se gandeste ca e ultima sa sansa sa mai incaseze o bursa mare. Cota lui Bute a scazut considerabil dupa dezastrul din Anglia si dupa meciul slab din toamna, chiar si in Canada iar omul cu care ar lua cea mai mare bursa acum este Jean Pascal datorita unei rivalitati creata acolo pe plan local in ultimii ani.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează