SPORTURI  »  BOX  »  DECIZIE

Carl Froch renunţă la centura cîştigată în meciul cu Lucian Bute

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 februarie 2015 22:18

Britanicul Carl Froch a anunţat ieri că renunţă la titlul mondial IBF, cîştigat în mai 2012 în faţa lui Lucian Bute, la Nottingham.

Accidentat la umăr, Froch, care deţine şi centura WBA, ar fi trebuit să-şi apere titlu IBF în faţa challengerului obligatoriu, un alt britanic, James DeGale. Froch a renunţat însă, dorind să urce în ring în faţa mexicanului Julio Cesar Chavez jr. luna viitoare, la Las Vegas, o partidă cu o bursă foarte atractivă.

"Ştiu cum este să aştepţi o ocazie şi nu am dorit să-i amîn lui James lupta pentru titlul mondial. El este un mare luptător şi sper să ajungă campion mondial", a declarat Froch.

La 37 de ani, dacă partida contra lui Julio Cesar Chavez jr. nu va fi perfectată, Froch îşi va agăţa mănuşile în cui.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
brancusi
brancusi  •  04 Februarie 2015, 15:12

Froch si Kessler s-au speriat crunt vazand ca nu mai e de gluma cu Lucian:si-a luat antrenor performant,promotor de calibru si-i avertizeaza periodic pe toti ca va redeveni campion mondial.Asa ca decat sa traiasca intr-un asemenea stress,cei doi au decis sa se retraga,probabil si dupa ce s-au consultat prealabil anuntarii acestei decizii.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Februarie 2015, 09:09

...pai si revansa lui Bute ?...Bute nu mai vrea revansa ...ca se retrage omul ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează