BOX  ·  CONDAMNARE

Șocant: un fost campion WBC, învingător peste Arturo Gatti și adversar al lui Mayweather, a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru că și-a abuzat fiica

Carlos Baldomir, în stânga, în duel cu Floyd Mayweather // foto: boxingnewsonline.net
Carlos Baldomir, în stânga, în duel cu Floyd Mayweather // foto: boxingnewsonline.net

Joi, 01 August

Carlos Manuel Baldomir, 48 de ani, fost pugilist argentinian, a fost condamnat la 18 ani de închisoare de un tribunal din Santa Fe, Argentina, pentru că și-a abuzat sexual fiica.

Fost campion WBC la categoria semimijlocie, Baldomir în 2006 a fost arestat în 2016, iar acum a fost condamnat după o decizie în unanimitate. Potrvit acuzațiilor, Baldomir și-a abuzat fiica între 2012 și 2014, când avea 7 ani.

Decizia a fost anunțată în spatele ușilor închise pentru a proteja identitatea victimei. Când a fost acuzat, Baldomir locuia cu actuala soție și băiatul lor de 4 ani. Argentinianul are trei fete din prima căsătorie. 

La începutul procesului, Baldormir a intrat în sală și le-a arătat semne obsecene celor prezenți.

carlos baldomir

71 de meciuri a avut Baldomir. A câștigat 49, dintre care 15 prin KO. Și-a început cariera în 1993 și s-a retras în 2014.

Cine e Carlos Manuel Baldomir

Argentinianul a cucerit centura WBC în ianuarie 2006, când l-a învins la Madison Square Garden pe Zab Judah. În iulie 2006 și-a apărat titlul și a cucerit și centura IBA după ce l-a învins pe Arturo Gatti.

În noiembrie 2006, Baldomir și-a pierdut centurile în fața lui Floyd Mayweather, printr-o decizie în unanimitate, după un meci în care a trimis 690 de lovituri, dar doar 79 l-au lovit pe american.Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep răspunde acum: 'Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Voluntari - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, La Liga

Mallorca - Eibar

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Darmstadt

Digi 4
23:00 Fotbal, La Liga

Betis - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1