SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Certat cu tatăl » Fostul adversar al lui Bute are probleme mari în familie

Carl Froch împreună cu partenera lui, modelul Rachel Cordingley, şi cei doi copii, bebeluşul Natalie şi Rocco, 3 ani // Foto: Daily Mail
Carl Froch împreună cu partenera lui, modelul Rachel Cordingley, şi cei doi copii, bebeluşul Natalie şi Rocco, 3 ani // Foto: Daily Mail

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 noiembrie 2013 23:16

Carl Froch, omul care l-a făcut KO pe Lucian Bute anul trecut, la Nottingham, spune că nu a mai vorbit de 2 ani cu părintele lui.

Pe 23 noiembrie, Froch îşi va pune în joc centurile mondiale IBF şi WBA ale categoriei supermijlocie în faţa compatriotului George Groves, cu 11 ani mai tînăr. Pe finalul pregătirilor pentru marele meci, el a dezvăluit în Daily Mail că nu a mai vorbit de 2 ani cu tatăl său, Frank.

Acesta, fiu al unor emigranţi polonezi, s-a despărţit de mama lui Carl, Carol, cînd puştiul avea doar 6 ani. Cu toate acestea, au rămas într-o relaţie bună, tatăl supervizînd evoluţia în box a fiului său. Acum însă lucrurile nu mai stau aşa.

"Tata nu mai face parte din viaţa noastră", a spus pugilistul, "şi e mare păcat. Partea cea mai rea e că nu şi-a mai văzut nepotul, pe Rocco, de doi ani, şi încă nu a întîlnit-o pe nepoată, Natalia, născută acum şase luni.

Cînd sînt cu cei mici nici nu-mi pot închipui cum aş ajunge într-o asemenea situaţie cu copiii mei. Trebuie să rezolv situaţia cu tata!".

Carl a adăugat că părintele lui a început să se îndepărteze după ce s-a recăsătorit, în urmă cu 6 ani, cu Julie. "N-a mai fost aceeaşi persoană. E multă gelozie între el, soţia lui şi mine".

În replică, Frank Froch neagă că Julie ar avea vreun amestec. "E vorba despre felul în care Carl vorbeşte cu oamenii. Mi-a trîntit la telefon că sînt invidios pe el şi că îi datorez scuze. Nu ştiu de ce ar trebui să-mi pară rău", a încheiat Froch senior.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
colin.t
colin.t  •  15 Ianuarie 2014, 14:01

Si care e legatura cu Bute? Ca nu inteleg. Ok, vrem sa evidentiem ca Froch are probleme. Asa, si? Cu ce il ajuta asta, in obtinerea revansei pe Lucian? Mai bine ne concentram asupra faptului ca sambata sau duminica, dupa ora Romaniei, si are ocazia de a reintra in competitiile care sa confirme faptul ca plasarea sa in randul celor mai buni pugilisti nu a fost un accident. ://www.romaniatv.net/tag/lucian-bute_3122

mishu_74
mishu_74  •  11 Noiembrie 2013, 19:33
Postat de ovidiu_3003 pe 11 Noiembrie 2013, 17:34

Interesant articol ...Bute nu mai viseaza la revansa cu Froch ...

In articol este vorba doar de Froch si de problemele lui.Oare cat de loser trebui sa fii sa amintesti peste tot pe unde treci de parerea ta despre Bute?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Noiembrie 2013, 17:34

Interesant articol ...Bute nu mai viseaza la revansa cu Froch ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează