SPORTURI  »  BOX  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Daniel Ghiță: „Foarte mulți o să moară de foame. Guvernul și președintele nu ne ajută cu nimic”

63 de victorii are Daniel Ghiță în kickboxing +11   FOTO
63 de victorii are Daniel Ghiță în kickboxing

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2020 10:21

Daniel Ghiță, 38 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români, continuă să fie activ în spațiul public cu opinii care vizează situația actuală prin care trece România, țară aflată în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus.

„Am un contract semnat cu o companie mare din străinătate, însă din cauza situației actuale… Eu mă pregătesc, nu am întrerupt antrenamentele, dar sunt restricții. Oricum, în perioada asta ne concentrăm asupra celor care sunt nevoiași. Eu dau o mână de ajutor pentru a trece cu ușurință peste momentele acestea, că până la urmă, nici Guvernul, nici președintele nu ne ajută cu nimic.

Problema va fi una economică, va bubui. Foarte mulți o să moară de foame, cel puțin asta cred despre IMM-uri (n.r. Întreprinderile Micro, Mici şi Mijlocii). O să fie dezastru, fiindcă Guvernul nu ia măsuri pentru a ajuta. Și eu mi-am închis sălile de sport, acolo unde cresc copii, unii care au ajuns la un nivel bun", a declarat Ghiță, potrivit Prosport.

Daniel Ghiță: „Împușcăm românii care vor să vină acasă? Starea de urgență e o aberație”

Zilele precedente, Ghiță a postat un mesaj-manifest pe contul personal de Facebook, în care a criticat autoritățile din România pentru modul în care gestionează pandemia de coronavirus. De asemenea, Ghiță l-a lăudat pe Gigi Becali, finanțatorul FCSB, pentru ajutorul oferit de acesta Spitalului „Matei Balș”.

„Respect unui OM de omenie! Frumos gest, Gigi Becali vă arată cum trebuie să fim de uniți la greu! Empatie, unitate și fără egoism!

Decretul cu starea de urgență este o aberație! Ce facem? Folosim armata la granițe și împușcăm românii care vor să vină acasă? Nu sunt frații noștri? Unii stau fără acte și bani blocați prin Italia. Îi lăsăm singuri? Nu-i ajutăm? Cum să blocăm granițele și să nu lăsăm frații noștri să vină acasă. Puneți scanere la graniță, să facă teste, cine nu e infectat să plece acasă. Cei infectați sa rămână în carantină. Nu vă mai ajuta UE? Ăștia care au colonizat România”, a scris acesta pe Facebook.

GALERIE FOTO. Parcurile din București au fost închise

+7 FOTO

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri despre impactul coronavirusului în sportul mondial:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Martie 2020, 17:48

ce aberatii spune si asta,fereasca,da au venit toti aia fara contract de munca,hotii in marea lor majoritate si ne au facut terci

christiano0
christiano0  •  29 Martie 2020, 17:05

Președintele e ca și inexistent. Cât am avut guvernare PSD era toată ziua pe sticlă, acum s-a făcut mic și s-a întors la viața lui ursuză. Nu am nimic personal, dar un astfel de om n-ar trebui pus în fruntea țării. Dar în România, unde mai nou se votează “contra” , nu “pentru” , acesta este rezultatul.

108421997379917
Adrian Apple  •  29 Martie 2020, 17:04
Postat de magic4ever pe 29 Martie 2020, 13:43

Am citit in presa ca Romania o sa primeasca peste 1 miliard de euro de la UE pentru combaterea coronavirus...sunt curios daca toti banii astia o sa fie directionati 100% pentru combaterea coronavirus,spitale,echipamente,medici si sanatate sau isi trag si acum partea lor politicienii corupti ....

Sunt convins ca o sa fie toti directionati spre combaterea covid. Doar ca, totul se va cumpara la pret triplu.....psd si pnl,aceeasi mizerie!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează