BOX  ·  CORONAVIRUS

FOTO Floyd Mayweather și-a pus America în cap: cum a fost surprins pe străzile din Los Angeles în plină pandemie de COVID-19

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 16:23

Floyd Mayweather Jr. (43 de ani), cel mai bogat boxer din istorie, a fost surprins la plimbare pe străzile din Los Angeles în plină pandemie de coronavirus. 

Mayweather a ieșit cu bicicleta împreună cu mai mulți prieteni. Oamenii din anturajul sportivului aveau măsuri minime de protecție, purtând mască, dar Floyd a preferat iresponsabilitatea.

SUA, lovită de COVID-19

SUA este cea mai afectată țară de coronavirus de pe planetă. Cele peste 738.000 de cazuri confirmate și cei 39.000 de morți au făcut ca autoritățile să ia măsuri de distanțare socială. În California, locul în care Floyd Mayweather și-a făcut de cap, adunările mai mari de 10 persoane au fost interzise.

VIDEO / Mesajul lui Mihai Neșu de sărbători

FOTO / Cum s-au comportat românii în noaptea de Înviere

+24 FOTOCum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (1)
respect2014  •  19 Aprilie 2020, 18:28

"Floyd Mayweather și-a pus America în cap" Vai steaua voastra de ziaristi. Nici un clickbait bun nu mai stiti sa faceti. Mai bine numarati decesele de covid.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1