SPORTURI  »  BOX  »  MMA

Cum a mințit Conor McGregor că i-a scos dinții unui luptător român: „Rămâne între noi, da?!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 19:24

Irlandezul Conor McGregor s-a lăudat în 2018 că i-a scos la antrenament un dinte lui Ion Pascu, cel mai bun luptător român în MMA.

Povestea este „fake news”, a explicat românul în vârstă de 37 de ani la GSP Live. 

„Mă băteam cu un luptător de vreo 90 de kilograme, Ion Pascu. E un luptător excelent, solid. I se zice «Bombardierul». La fel ca mine, uneori face sparring fără proteză dentară. L-am lovit cu o directă și i-a zburat dintele. Mi-a rămas dintele lui în pumn”, a declarat în 2018 Conor McGregor. 

Ion Pascu spune că povestea lui McGregor e fake news

Invitat la GSP Live, Ion Pascu a spus totul: „Vă spun, dar rămâne între noi da? Dintele e scos de ceva timp, de la alt meci, când am primit un genunchi în gură. Într-adevăr l-am zgâriat la un deget pe McGregor, iar lui i-a venit să spună că «Bombardierul» m-a rănit la deget. M-a deranjat la început. Nu știam ce a avut în cap cu chestia asta. Dar așa am învățat că e bună și reclama, vorba vine, negativă. Am postat și eu că mi-a scos McGregor dintele, iar presa a preluat asta ca să îl complimenteze pe McGregor. M-am jucat și eu cu chestia asta”.

Citește și:

EXCLUSIV Povestea EXPLOZIVĂ a lui Ion Pascu, românul care se antrenează zilnic cu Conor McGregor: de la dinți zburați la lecții predate irlandezului la jujitsu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close