SPORTURI  »  BOX  »  ROMÂNIA

Decizia luată de Manny Pacquiao » Renunță la box și se reprofilează: "Cred că sînt pregătit"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2015 12:22

Boxerul Manny Pacquiao, campion mondial la mai multe versiuni și categorii, a anunțat că se va retrage din activitatea sportivă după ce va mai disputa un meci, anul viitor, anunță BBC. Filipinezul va încerca o carieră ca senator.

Britanicul Amir Khan sau americanul Terence Crawford ar putea fi ultimul adversar al lui Pacquiao înainte de trecerea la politică. 

"Cred că sînt pregătit. Sînt în box de peste 20 de ani. Dacă ești senator, trebuie să te concentrezi doar asupra serviciului și familiei. Trebuie să renunț la celelalte lucruri care cer atenția mea", a declarat Pacquiao, care va candida pentru Senatul din Filipine, în 2016.

Întrebat dacă ultimul lui meci ar putea fi o nouă înfruntare cu Floyd Mayweather, filipinezul a răspuns că nu poate spune așa ceva.

În cariera sa, Pacquiao, 36 de ani, a obținut 57 de victorii, șase înfrîngeri și două egaluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează