SPORTURI  »  BOX  »  JAMES DE GALE - LUCIAN BUTE

DeGale surprinde înaintea meciului cu Bute: "Am avut 9 vacanțe în perioada asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2015 18:34

Pugilistul James DeGale, care va boxa cu Lucian Bute la 28 noiembrie, a declarat că în perioada de după meciul cu Andre Dirrell, cîștigat în luna mai, a plecat în vacanță de nouă ori, anunță thesun.co.uk.

"După ce am cîștigat centura IBF în fața lui Dirrell, eram dornic să mă distrez. Probabil prea mult, dar nu aveam o dată stabilită pentru meciul următor, nu știam cu cine voi boxa, astfel că mi-am zis: "De ce nu". Cîștigarea titlului mondial a schimbat multe pentru mine.

A durat ceva timp pînă cînd echipa mea a pus lucrurile la punct, astfel că eu am plecat în vacanță - de nouă ori. Am mers în locuri ca Ibiza, Insulele Maldive, la Los Angeles, în Cipru... Am avut multe vacanțe. însă în ultimele 13 săptămîni m-am pregătit intens în sală", a spus DeGale.

Lucian Bute va boxa, la 28 noiembrie, în Quebec, cu James DeGale, care își va pune în joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nusu_d
nusu_d  •  18 Noiembrie 2015, 11:14
Postat de danp68 pe 17 Noiembrie 2015, 20:19

"Deci....daca e sa ma bata Bute, sa nu ziceti ca nu v-am spus!!!" :)))

DeGale il bate pe Bute si dupa o noapte de spritz :-)))))

danp68
danp68  •  17 Noiembrie 2015, 20:19

"Deci....daca e sa ma bata Bute, sa nu ziceti ca nu v-am spus!!!" :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează