SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Demnitar două ore

Articol de - Publicat joi, 01 mai 2008 00:00

Adrian Diaconu şi Lucian Bute au văzut ieri cum e să lucrezi în Parlamentul României.

Campionul mondial interimar WBC la categoria semigrea, Adrian Diaconu, a avut ieri o zi foarte încărcată. De dimineaţă a dat curs invitaţiei preşedintelui Ca­me­rei Deputaţilor, Bogdan Oltea­nu. Însoţit de Lucian Bute, deţi­nă­torul centurii IBF la categoria su­per­mijlocie, dar şi de Ionuţ Ion, alias JoJo Dan, Diaconu a vizitat Palatul Parlamentului şi a primit medalia Camerei Deputaţilor. Politicianul i-a promis că va mai avea posibili­tatea să boxeze la Bucureşti pentru un titlu mondial, avînd susţinerea Guvernului.

Imediat după prînz, “Rechinul” a mers la Gigi Becali, cel care i-a pro­mis 10.000 de euro dacă îl va bate pe Chris Henry. Patronul Stelei a comentat cu Diaconu, Bute, Ionuţ Ion şi Rudel Obreja, preşedintele FRB, disputa cu americanul Henry. “Vrei să-ţi spun o chestie? Şi la meciul lui Bute m-am uitat cu emo­ţie, bă, dar la tine, am avut nişte emo­ţii... Îmi bătea inima bum-bum-bum. Nu am fost sigur că-l baţi. Dă­deai, dădeai, dar nu cădea, al naibii! Era rezistent, i-ai dat la pumni în cap, dar tot nu cădea”, i-a spus Be­cali lui Diaconu. Omul de afaceri i-a înmînat apoi banii. Fără prea mult tam-tam ca de obicei. Pe plic era scris doar “O mică atenţie de la un bun român pentru un român pu­ter­nic”. Adrian Diaconu s-a arătat impresionat de icoana primită de la Becali. “Este foarte frumoasă, iar pentru mine e ceva deosebit. Nu m-am uitat în plic, probabil că sînt bani, dar asta are mai puţină impor­tan­ţă”, a încheiat Diaconu.

A uitat de JoJo Dan

“A ta e de aur, a lui Bute de argint”, le-a spus Becali lui Adrian şi Lucian după ce le-a înmînat icoanele
aduse de la Muntele Athos.

În timp ce le arăta camerele opulentului său imobil, Becali şi-a dat seama că lui Ionuţ Ion nu i-a făcut nici un cadou. “Du-te şi alege-ţi orice icoană vrei tu de aici, din casă!”, l-a îndemnat finanţatorul. Lui JoJo Dan i-a plăcut o icoană micuţă de lemn, pe care Becali i-a dăruit-o.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează