SPORTURI  »  BOX  »  CATEGORIA GREA

Deontay Wilder, peste Mike Tyson, Rocky Marciano și George Foreman » Americanul are cele mai năprasnice lovituri

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 16:52

Americanul Deontay Wilder, 34 de ani, și-a păstrat centura WBC la categoria grea după ce l-a învins cu un KO devastator pe cubanezul Luis Ortiz (40 de ani). 

Wilder a câștigat meciul prin knockout în repriza a 7-a și a continuat seria incredibilă de KO-uri. Astfel, americanul se menține lider în topul campionilor cu cele mai devastatoare lovituri, având cel mai mare procentaj de KO din meciurile disputate. 

Wilder a disputat 43 de meciuri, iar 41 s-au terminat înainte de gongul final, reprezentând 97% din lupte. Deontay are un procentaj mai bun decât pugiliști legendari, precum Rocky Marciano, George Foreman sau Mike Tyson, potrivit The Sun.

Marciano a terminat prin KO 87% dintre lupte și e al doilea în top. Pe 3 este Vitali Klitschko, tot cu 87%. Ucraineanul are 41 de KO-uri în 47 de meciuri.

Deontay Wilder, peste Mike Tyson, Rocky Marciano și George Foreman » Americanul are cele mai năprasnice lovituri

„Vreau să unific centurile. Vreau să fie un singur campion, un singur nume, Denotay Wilder. Categoria grea e prea mică pentru ca centurile să fie peste tot. Trebuie să fie un singur campion și eu sunt perfect pentru asta” 
Deontay Wilder

Vezi și:

VIDEO Deontay Wilder, KO devastator în meciul cu Luis Ortiz: „BAM baby! Noapte bună!” » Vrea unificarea centurilor, îi vânează pe Ruiz Jr. și Joshua! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
pote
pote  •  27 Noiembrie 2019, 10:44

Cum le stiu unii pe toate!

magic4ever
magic4ever  •  26 Noiembrie 2019, 22:49
Postat de ge0x pe 26 Noiembrie 2019, 19:42

Mike Tyson e legendă tată. Eu pana in ziua de azi nu am auzit de Wilder asta sau cei enumerați in ziua de azi. Pai daca se mai bate odata McGregor cu Floyd se uita toata planeta. Transmit astia meciul si in Alaska. Asa de buni sunt astia la categoria grea.

Tyson era cel mai spectaculos si mai exploziv,dar statisticile spun altceva cand vine vorba de KO si Wilder este nr 1...chiar am vazut multe meciuri d-ale lui, e genul de bataus de cartier care loveste din fundul gradinii:)...cei drept Wilder nici nu are adversari de top cum avea Tyson in perioada lui...

magic4ever
magic4ever  •  26 Noiembrie 2019, 22:45

Wilder este de multi ani nr 1 in lume la categoria grea si fricosul de Joshua tot refuza sa lupte cu el...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează