SPORTURI  »  BOX  »  EUROPEANUL DE CADEȚI

Doi români luptă pentru aur la Europeanul de cadeți

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2017 15:26

România are doi finaliști la Europeanul de cadeți de la Râmnicu Vâlcea. Luni, în galele semifinale din Sala "Traian", craioveanul Daniel Dumitru (categoria 76 kg) și Albert Potoceanu (categoria 105 kg) de la SCM Bacău s-au calificat în finală.

Dumitru s-a impus la puncte, scor 3-2, în partida cu Borna Loncarici din Croația. Antrenat la lotul național de Robert Băeatu, Titi Tudor și Marius Băluță, iar la club de Marcel Sârba, boxerul de la CSM Craiova și-a asigurat astfel cel puțin medalia de argint. El se va bate marți pentru aur cu rusul Valeri Tadțaev.

Potoceanu s-a impus la puncte printr-o decizie unanimă în fața ungurului Zsolt Dudas. Boxerul maghiar a fost numărat de două ori în reprizele 1 și 2. În finală, Potoceanu se va bate cu ucrcaineanul Dmitro Beniukh.

Ceilalți doi boxeri români care au urcat în ring în gala semifinală au pierdut:

43 kg: Eusebiu Iulian Tîrzoman (România) pierde puncte Barney Royston (Anglia)
44,5 kg: Marco Antonio Manea pierde puncte Viktor Boiko (Ucraina)
56 kg: Andrei Musteț pierde puncte John Liam Bielenberg (Germania)
80 kg: Ștefan Panaitescu (România) pierde RSC Valentin Milanov (Rusia)
90 kg: Dragoș Constantin Guzga pierde puncte Dzmitri Barysau (Belarus)

daniel dumitru
Daniel Dumitru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează