SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE DEPISTAT POZITIV

Doroftei îl apără pe Bute, dar dă un verdict dur: "Cu siguranță e finalul carierei pentru el!"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 10:57

 Fostul mare pugilist român Leonard Doroftei a comentat scandalul de dopaj în care este implicat Lucian Bute. Acesta din urmă a fost depistat pozitiv cu ostarină, după meciul cu Badou Jack.

"Lucian nu are nevoie de stimulente. Eu nu cred că el a folosit ceva, e un atlet desăvârșit, e genul de sportiv care lasă totul deoparte când intră în sală și se antrenează până la epuizare. Eu nu văd de ce ar fi folosit ceva.

Un boxer face obligatoriu controale la club, la meciuri, după meciuri, se fac foarte multe teste", a spus Doroftei la televiziunea sportro.

Întrebat dacă e de părere că acest scandal va însemna finalul carierei pentru Bute, «Moșu'» a spus: "Cu siguranță e finalul carierei pentru Bute! Ce se întâmplă acum e un lucru urât. Nu avea nevoie de așa ceva, avea nevoie de liniște. Avea nevoie și în viața de zi cu zi. Va fi un semn de întrebare, din păcate, și pentru alte meciuri. Dar doar el vă poate spune dacă e final de carieră sau nu".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  27 Mai 2016, 21:32

Cariera fake... Garantat nusu-d... Poate ne explici si cine avea nevoie de o cariera ”fake” a unui neica-nimeni si nu a fost promovat unul ca tine, ”genuine” si cu conditie fizica muc si sfarc...

nusu_d
nusu_d  •  27 Mai 2016, 13:00

Mosule, tu vrei sa fii domn, dar stim cu totii cam ce inseamna asta. La 36 de ani si disperat dupa bani si faima, probabil ca luat acel steroid in perioada de pregatire si nu s-a mai eliminat la timp din corp. Asa se explica. Meciul l-a pierdut chiar si asa dopat, asta e mai jenant. Final de cariera? Pai "cariera" lui fake s-a incheiat in 2012 la Nothingham. Froch stie mai bine. In afara de conditie fizica nu a aratat nimic in ultimele 2 meciuri, iar conditia fizica tocmai ca putea fi imbunatatita cu acel steroid. Jalnic final de "cariera".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează