BOX  ·  CORONAVIRUS

Dramă pentru un boxer britanic: și-a pierdut tatăl și bunica din cauza COVID-19

Anthony Yarde după un meci câștigat foto Guliver/GettyImages
Anthony Yarde după un meci câștigat foto Guliver/GettyImages

Duminica, 05 Aprilie, 17:12

Familia lui Anthony Yarde, care concurează la categoria semigrea, a fost lovit de două tragedii într-un timp foarte scurt.

Tatăl său, fost boxer, a decedat pe 29 martie din cauza COVID-19, Yarde spunând că părintele său era în formă și nu avea nicio altă problemă de sănătate. Apoi, pugilistul a anunțat, la finalul acestei săptămânii, că și-a pierdut și bunica din cauza virusului SARS-COV-2. 

„Stați în casă!”

Sportivul în vârstă de 28 de ani și-a îndemnat compatrioții să stea în casă. „E foarte serios ce se întâmplă, încă sunt în stare de șoc, poate îndemnul meu va ajuta ca oamenii să înțeleagă cu ce ne luptăm. Cu cât oamenii ies pe afară și socializează, perioada aceasta se va prelungi. Nu sunt doctor, dar dacă stai în casă, șansele de a te îmbolnăvi sau de a răspândi virusul sunt mai mici", a scris el pe Twitter.

Yarde trebuia să boxeze pe 11 aprilie cu Lyndon Arthur, dar meciul a fost reprogramat pentru 11 iulie din cauza pandemiei.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1