SPORTURI  »  BOX  »  BOX

După despărţirea de Lucian Bute, Stephan Larouche are un nou proiect: Bogdan Dinu

Articol de - Publicat joi, 01 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 01 mai 2014 00:01

După despărţirea de fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, antrenorul Stephan Larouche l-a "adoptat" pe un alt român, "greul" Bogdan Dinu (28 de ani).

Acesta a fost campion mondial de juniori în 2003 şi a ajuns la Montreal săptămîna trecută. La profesionişti, Dinu are un palmares curat, 9 victorii şi nici o înfrîngere.

"Este o ocazie rară să poţi lucra cu un pugilist de categorie grea atît de mobil şi de agil ca el", a spus Larouche. Singurul regret exprimat de Larouche, care l-a pregătit şi pe Leonard Doroftei, este că nu l-a adus mai devreme la Montreal pe Dinu.

În 2013, după un an fără luptă, Dinu s-a decis să-i contacteze pe cei de la Inter Box. "Seamănă mult cu Bute. Înţelege ce vreau de la el şi este ambiţios şi modest", a spus tehnicianul, care a mai spus că Dinu efectueazp deja două antrenamente pe zi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
rudel.obreja
rudel.obreja  •  01 Mai 2014, 21:52

Ha Ha. Larouche iar ia un tzaran roman pe care il foloseste. Un boxer probabil bunicel da nu excelent care castiga multe meciuri si pierde cel mai important duel la sfarsit. Am mai vazut d-astea

brancusi
brancusi  •  01 Mai 2014, 16:44

Categoric Dinu are calitati,in opinia mea este mult mai inzestrat pentru acest sport decat Bute,dar incapand pe mana acestui pingelar netrebnic de Larouche devin sceptic in privinta viitorului lui...

glorie
glorie  •  01 Mai 2014, 14:30

Mult succes! Dinu este foarte talentat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează