SPORTURI  »  BOX  »  INTERBOX

După Jean Pascal, din nou Carl Froch? Lucian Bute vrea cu orice preţ revanşa împotriva britanicului

Lucian Bute
Lucian Bute

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 11:30

Jean Bedard, preşedintele InterBox, a anunţat că, în cazul în care Lucian Bute îl va învinge pe Jean Pascal pe 18 ianuarie, în gala de la Montreal, românului i-ar plăcea să se întîlnească din nou cu englezul Carl Froch.

Acesta este cel care, pe 26 mai 2012, l-a bătut pe Bute şi i-a luat centura IBF la categoria supermijlocie.

Jean Bedard, preşedintele Inter Box, a anunţat că, în cazul în care Lucian Bute îl va învinge pe Jean Pascal pe 18 ianuarie, în gala de la Montreal, românului i-ar plăcea să se întîlnească din nou cu englezul Carl Froch.

Acesta este cel care, pe 26 mai 2012, l-a bătut pe Bute şi i-a luat centura IBF la categoria supermijlocie.

"Dacă Lucian va trece de Pascal, este foarte posibil să-l contactăm din nou pe Froch. Dar pînă atunci, cel mai important este ca Bute să se refacă sută la sută", a spus Bedard.

Bute şi Pascal ar fi trebuit să lupte pe 25 mai, însă, cu cîteva săptămîni înainte de meci, Bute a acuzat dureri la mîna stîngă şi a fost operat. Medicii i-au extras mai multe aşchii de os, dar românul s-a recuperat integral după intervenţia chirurgicală suferită.

InterBox şi GYM, firma care îl reprezintă pe Jean Pascal, stabilesc zilele acestea ultimele detalii contractuale ale luptei programate pe 18 ianuarie 2014. Învinsul va avea dreptul la revanşă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
colin.t
colin.t  •  15 Ianuarie 2014, 14:38

Important este sa vrea si Froch o noua confruntare cu Bute. Foarte multi spun, dupa meciul dintre cei doi, ca aroganta lui Froch nu este altceva decat o constientizare a propriei valori si o strategie de marketing cat mai buna, pentru imaginea de campion pe care si-a construit-o. ://www.romaniatv.net/tag/lucian-bute_3122

cristimunte
cristimunte  •  03 Octombrie 2013, 11:22

deocamdata asteptam meciul cu pascal...

grande.balaci
grande.balaci  •  02 Octombrie 2013, 17:56

stire cu tinta precisa,sa-l scoata din anonimatul in care se perinda si poate ,poate.......

Vezi toate comentariile (11)
Comentează