SPORTURI  »  BOX  »  BOX

E oficial » Mikkel Kessler boxează cu Robert Stieglitz pe 5 noiembrie. Bute, singurul campion fără adversar!

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 17:11

În timp ce Lucian Bute încă nu are adversar pentru meciul din 5 noiembrie cînd îşi va pune în joc pentru a noua oară centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, promoterii lui Mikkel Kessler şi Robert Stieglitz au anunţat în mod oficial că s-au înţeles a urca în ring, tot pe 5 noiembrie.

Neamţul, deţinătorul titlului mondial WBO, a acceptat oferta venită din partea lui Kessler, cei doi urmînd să se boxeze la începutul lunii noiembrie pe stadionul Parken, din Copenhaga.

Partida dintre cei doi pugilişti va avea loc la o săptămînă după ce se va disputa finala Super Six, dintre Andre Ward şi Carl Froch, partidă la finalul căreia cîştigătorul va deveni dublu campion mondial al categoriei supermijlocii, WBA şi WBC.

În aceste condiţii, Lucian Bute este singurul campion al categoriei care nu are încă un adversar pentru meciul din 5 noiembrie. După refuzul lui Kessler de acum două luni, nici Kelly Pavlik a anunţat că nu vrea să boxeze împotriva românului.

Glen Johnson, considerat următorul adversar al lui Bute, a declarat cu cîteva zile înainte că nu este mulţumit de oferta financiară pe care i-au făcut-o cei de la Inter box şi nu a oferit nici un răspuns la propunerea primită.

CLASAMENT MONDIAL LA CATEGORIA SUPERMIJLOCIE (boxrec.com)

1. Lucian Bute (campion mondial IBF) - nu are adversar

2. Andre Ward (campion mondial WBC) - 29 octombrie, finala Super Six

3. Carl Froch (campion mondial WBA) - 29 octombrie, finala Super Six

4. Mikkel Kessler - 5 noiembrie, adversar: Robert Stieglitz

5. Kelly Pavlik - a renunţat la meciul cu Lucian Bute

6. Robert Stieglitz (campion mondial WBO) - 5 noiembrie, adversar: Mikkel Kessler

7. Glen Johnson - nemulţumit de oferta primită pentru un meci cu Lucian Bute

8. Peter Quillin

9. Thomas Oosthuizen - 3 septembrie, adversar: Aaron Pryor Jr

10. Arthur Abraham - îşi doreşte să coboare în categorie




Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
ciparian
ciparian  •  19 August 2011, 06:36
Postat de sorinolariu pe 16 August 2011, 21:14

E clara treaba: Bute NU are adversar in lume la categoria lui. Daca nu le-ar fi frica de el, l-ar provoca chiar si gratis.

F corect ai zis. ca daca i-ar tine maciuca, si ar fi asa cum se cred , l ar provoca si gratis, sa demonstreze prin fapte ceea ce tot dau din gura. l ar provoca, l ar bate, si pe urma ar cere ei bani cat vor.

ciparian
ciparian  •  19 August 2011, 06:33
Postat de thepowersthatbe pe 16 August 2011, 17:41

Iar comenteaza toti ratatii pe aici. Boilor, de ce nu ziceti de Kessler? Ca ala a fugit de Bute ca sa se bata cu un adversar mai slab. De ce a fugit Kessler de Bute? Pentru bani. Nu pentru ca nu era destul de mare oferta lui Bute, ci pentru ca stie ca, daca il bate pe Stieglitz si ia centura WBO, poate sa ceara mult mai multi bani. Ca momentan Kessler e fara nici o centura. Numai ca prostii nu au de unde sa stie asta. Ei comenteaza ca toti necunoscatorii. "Hai sa dam in Bute ca e la moda!!!" Duceti-va si dati-va palme!

Perfect adevarat. invoca ba locul de disputare, ba ca - s putini bani. si o dau ca dupa meciul pe care il au acum fiecare, se vor bate cu Bute. dar cand o sa le convina locul si banii, vor zice ca s au accidentat la ultimul meci.........

georgegl
georgegl  •  18 August 2011, 17:18

Bine ii zice saviola baiatului de la stana!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close