Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 iulie 2011 10:34

La finalul meciului dintre Bute şi Mendy, cîştigat de român prin KO în runda a patra, Rudel Obreja i-a transmis lui Bute să-i mulţumească Elenei Udrea în faţa spectatorilor, dar aceştia au huiduit copios cînd au auzit numele Ministrului Dezvoltării şi Turismului.

Gala de box de la Romexpo, în care Lucian Bute şi-a apărat pentru a 8-a oară centura mondială, în faţa lui Jean Paul Mendy, a fost evitată de politicieni, mai ales după scandalul privind suma plătită de stat, din fonduri europene, pentru ca Bucureştiul să organizeze această gală.

Preşedintele Traian Băsescu nu şi-au făcut apariţia la Romexpo. Elena Udrea a venit în cele din urmă, exact înaintea meciului lui Lucian Bute. 

Şeful statului anunţase din urmă cu o lună, la B1TV, că nu va merge la meciul lui Bute. Întrebat dacă va fi prezent la gala organizată şi cu sprijinul Guvernului României, Băsescu a răspuns: "Nici nu ştiu în ce dată va fi. Cred că, mai comod, va fi să văd meciul la televizor".

Supriza este mare dacă ţinem seama de prezenţele preşedintelui ţării la momente importante din sport la care au participat români. Băsescu a fost la mai multe derby-uri Steaua-Rapid, la finala Campionatului Mondial de handbal feminin din 2005, cînd am terminat pe poziţia secundă, la meciul de preliminarii pentru Mondialul din 2006 România-Cehia, disputat la Constanţa (2-0). A fost chiar şi la hochei, la Steaua-Miercurea Ciuc, dar şi la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”