SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Era să-şi omoare tatăl » Carl Froch, adversarul lui Bute, e un tip violent şi în afara ringului!

Carl Froch (dreapta) şi loviturile sale agresive din ring.
Carl Froch (dreapta) şi loviturile sale agresive din ring.

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 martie 2012 19:42

Pe cînd avea 8 ani, boxerul a tras după tatăl său cu arcul. Săgeata era să-l nimerească în gît.

Provenit dintr-o familie de evrei polonezi, "care au fost obligaţi în permanenţă să lupte pentru supravieţuire", Froch a recunoscut într-un interviu apărut în revista britanică "OK! Magazine" că era să-şi omoare tatăl pe cînd avea doar opt ani!

A încercat să-l sperie
Carl Froch şi-a dorit dintotdeauna să devină un sportiv de performanţă, dar a renunţat rapid la o posibilă carieră de fotbalist la Nottingham Forest pentru că se bătea foarte des cu coechipierii.

Carl obişnuia să meargă cu tatăl său, Frank, în pădure, unde cei doi îşi încercau talentele la tir cu arcul. Într-o zi însă, fostului campion WBC la box i s-a părut distractiv să îndrepte arcul către părintele său şi să lanseze săgeata. Froch a vrut doar să-şi sperie tatăl, dar incidentul s-a transformat într-o adevărată tragedie. Săgeata se îndrepta spre gîtul lui Frank care, din instinct, a ridicat braţul în ultimul moment pentru a se apăra. Vergeaua de lemn i-a străpuns braţul şi i-a spart osul.

O noapte în comă
Tatăl lui Froch a fost transportat de urgenţă la spital, unde a stat o noapte în comă indusă, avînd nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale. Froch a mai subliniat că, înainte de a-şi face un nume în box, a fost implicat în diferite bătăi cu arme albe în Nottingham. Chiar a fost atacat cu un topor de un bărbat care voia să-i fure bicicleta.

S-a stabilit la Nottingham
Organizatorii galei din 26 mai au anunţat că lupta Bute-Froch va avea loc la Nottingham. "Iniţial exista posibilitatea ca întîlnirea să aibă loc pe 2 iunie, la Manchester, dar în cele din urmă s-a hotărît la Nottingham", a declarat Rudel Obreja, preşedintele FR box. Va fi a zecea oară cînd românul îşi va pune în joc titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. Bute (32 de ani) e neînvins la profesionism, avînd 30 de victorii, dintre care 24 prin KO. Froch (34 de ani) are şi el tot 30 de partide disputate, dar doar 28 de victorii şi două înfrîngeri.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
alecs
alecs  •  17 Martie 2012, 02:13

mamaaaaa ce dur e asta! Provenit dintr-o familie de evrei polonezi, "care au fost obligaţi în permanenţă să lupte pentru supravieţuire" bahahaha mai traieste si intr-un univers paralel! suntem in 2012 nu in anii 40 mai floc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează