SPORTURI  »  BOX  »  WBC

Este oficial! Tyson Fury și Deontay Wilder se vor lupta pentru a treia oară! Când va avea loc meciul

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 14:13

Deontay Wilder, 34 de ani, a activat în mod oficial clauza învinsului, astfel că acesta îl va întâlni pe Tyson Fury (31 ani) în ring pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut de promoterul Bob Arum.

Pe 22 februarie, britanicul Tyson Fury l-a învins pe americanul Wilder într-un meci disputat în Las Vegas, SUA, și a devenit noul campion WBC la categoria grea. Fury a câștigat duelul prin KO tehnic, în runda a 7-a, după ce echipa lui Wilder a aruncat prosopul.

Americanul a avut la dispoziție 30 de zile pentru a activa clauza învinsului și a avea parte de revanșă. Promoterul Bob Arum a declarat că a fost înștiințat de cei din echipa lui Wilder că vor activa clauza.

„Wilder și reprezentanții săi ne-au anunțat că au acceptat revanșa. Va avea loc în iulie. La jumătatea lunii iulie”, a declarat Arum.

Arenă de 5 stele pentru meciul revanșă

Promoterul lui Fury, Frank Warren, a confirmat și el faptul că Wilder și Fury se vor duela pentru o a treia oară și a vorbit despre preferințele lui Fury cu privire la locul unde se va disputa partida:

”Eu aș vrea să se întâmple aici, în Regatul Unit, însă pentru moment este aranjat ca lupta să aibă loc în Vegas în luna iulie. Tyson a pus ochii pe noul stadion Allegiant, cu o capacitate de 65.000 de locuri”, a declarat Warren.

Vezi și:

Tyson Fury - Deontay Wilder: ce scuză penibilă a găsit americanul pentru înfrângere

23 de ani de la primul titlu mondial în boxul profesionist cucerit de un român! Ce plan îndrăzneț are acum Mihai Leu

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close