SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - ELEIDER ALVAREZ

EXCLUSIV Doroftei a reacționat după înfrângerea lui Bute: "Eu m-am bătut cu sufletul în comparație cu el"

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2017 13:07

Leonard Doroftei (46 de ani) a vorbit despre meciul pierdut de Lucian Bute în fața columbianului Eleider Alvarez prin KO în repriza a cincea. Partida cu Alvarez reprezenta cea mai simplă cale pentru unul dintre cei doi pugiliști să ajungă să se lupte pentru o centură.

"Din păcate n-am urmărit meciul, dar îmi pare extrem de rău de ce s-a întâmplat. Mi-a trimis cineva din Canada câteva secvențe și am văzut un pic. Dar mă așteptam la mai mult. Mă așteptam la o revenire mult mai spectaculoasă. Eu îl știam pe Bute altfel boxând. Pe plecare, pe mișcare, nu trebuie să te atingă loviturile. Dar boxul profesionist îți cere lupta de aproape și el poate a încercat să fie mai profesionist și de aceea a fost lovit.

Mă așteptam să pregătească meciul așa cum credeam eu. Boxul e pe pumni! Poate într-un alt meci îi va merge mai bine. Eu chiar nu m-am așteptat să piardă așa, am zis că va câștiga la puncte. El e un om ambițios și nu se va lăsa așa ușor", a declarat Doroftei pentru GSP.ro.

Fostul campion mondial la profesioniști, deținător al centurii la categoria semiușoara (versiunea WBA) în intervalul 5 ianuarie 2002 - 23 octombrie 2003 a vorbit și despre o eventuală retragere a lui Bute, care la sfârșitul acestei luni va împlini 37 de ani.

"Eu cred în continuare în el. Depinde doar de el dacă-și va mai continua cariera. Dacă el e bine clasat în top de ce să se lase? Poate mai face un meci - două, mai face niște bani. Nu vreau să-i mai dau sfaturi pentru că ultima oară când am făcut-o m-a considerat ofticos. Dar, totuși, a fost sfatul unuia care a făcut 3 meciuri de titlu mondial în America la versiuni diferite. I-am spus din suflet niște lucruri. Eu nu i-am spus decât că are nevoie de niște meciuri mai bune pentru a face diferența", a adăugat Doroftei.

 "Eu m-am bătut cu sufletul în comparație cu el. Eu m-am bătut pentru voi ca să aveți titlul mondial în America. Nu m-am uitat la bani și nu-mi pare rău. Am oferit niște meciuri de poveste. Poate că Lucian va reuși să-și refacă numele. Chiar m-aș bucura pentru el să mai câștige un titlu mondial. Nu e pentru mine, nici pentru el, ci pentru toți românii" Leonard Doroftei.

32 de victorii
are Lucian Bute la profesioniști, 25 prin KO, dar și 4 înfrângeri și un egal

CITEȘTE ȘI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Februarie 2017, 11:55
Postat de Alexandru Dobre pe 26 Februarie 2017, 08:27

Bute macar a luptat in ring. Dumneata ai trisat la cantar si i-ai lasat pe toti cu ochii-n soare!

Da, Bute nu a fost prins dopat. Ai dreptate. Ca sa nu mai vorbim de adversari toti alesi sa piarda sau pe final de cariera. Mare campion e Bute. Tu esti mandru de el. Deci Doroftei e un trisor ca a "furat la cantar" chipurile iar Bute prins dopat (si dovedit) e cinstit. Mintea romanului....

sexilian
sexilian  •  26 Februarie 2017, 10:07

inaite sa vorbesti,FA CANTARUL,ofticosule..........

780504452072385
Alexandru Dobre  •  26 Februarie 2017, 08:27

Bute macar a luptat in ring. Dumneata ai trisat la cantar si i-ai lasat pe toti cu ochii-n soare!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează