SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE-GLEN JOHNSON, 6 NOIEMBRIE, 04:00, LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV// Meciul lui Lucian Bute va fi transmis de The Money Channel

Lucian Bute boxează, duminică dimineață, cu Glen Johnson
Lucian Bute boxează, duminică dimineață, cu Glen Johnson

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2011 15:23

UPDATE// Meciul dintre Lucian Bute şi Glen Johnson, meci care va avea loc duminică dimineaţă, în jurul orei 04:00, va fi transmis de The Money Channel

”Este adevărat. Meciul lui Lucian Bute v a fi transmis de The Money Channel. Încă nu ştiu de la ce oră o să înceapă transmisia propriu-zisă. Lucian va intra în ring în jurul orei 04:00 (ora României)”, a declarat pentru gsp.ro, Rudel Obreja, preşedintele FR Box.

*********

Lucian Bute îşi pune în joc pentru a noua oară titlul mondial IBF la categoria supermijlocie în faţa lui Glen Johnson. Meciul, considerat de pugilistul român ”cel mai important din carieră” nu a fost încă cumpărat de nici o televiziune din ţară.

Aflat în drum spre Quebec, Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de box, a declarat că, totuşi există o posibilitate ca cei dornici să-l vadă pe Lucian în acţiune, să aibă şansa să-l vadă la televizor.

"Sînt 70 la sută şanse ca meciul să se vadă la TV în România. Va fi un nume-surpriză", a declarat Obreja, potrivit evz.ro.

100.000 de dolari costă drepturile de televizare ale galei în care va boxa Lucian Bute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
saviola2_8
saviola2_8  •  05 Noiembrie 2011, 18:15
Postat de grande.balaci pe 04 Noiembrie 2011, 23:44

asculta dl nimeni,nu este obligatoriu ca cineva sa aiba opinii sau gusturi similare cu tine,nu jigni tu pe altii, pt unul care castiga milioane(datorita tv si automat fanilor), indiferent ca se cheama bute sau doroftei!gala lui bute,a costat statul roman milioane,un moft sa'l vada romanii boxand pe "mike tyson",intr-o partida parodiata de tot mapamondul!!!

aia te roade pe tine? ca s`au dat bani pt o gala sportiva? Doamne Dumnezeule! ce oameni! in loc sa ne dorim sa avem cat mai multe gale! cat mai multe evenimnete sportive noi stam sa ne gandim ca a costat bani! acum vrei sa zici ca a furat bute banii publici ai tarii nu? vezi`ti ma de copilaria ta acolo, o gala de asa amploare nu face decat bine romaniei, si organizatorii si`au scos banii din bilete din drepturi tv si publictate sau credeai ca ei nu s`au gandit la asta? Doamne ce oameni! Ma repet pentru ca e incredibil! mai bine sa nu avem asa ceva in romania pentru ca nu meritam! noi il meritam pe base si ai lui, sper sa ` l votati din nou ca `sa traim bine` ca pana acum.

florin.radu
florin.radu  •  05 Noiembrie 2011, 13:27

astia dau toate cacaturile la televizor maruta capatos vocea romaniei vocea satului xfactor wrestling steaua bianca bote marijuana si alte laturi dar meciul lui bute nu-l dati...?n sa ma pis pe sicriu mortilor la toti din antena1 si trustul pro ca pentru mizeria cu care faceti audienta aveti bani dar pentru bute aveti dezinteres total

crix
crix  •  05 Noiembrie 2011, 09:25
Postat de ggabones pe 04 Noiembrie 2011, 23:32

CRIX...fara nici o suparare, te intreb si eu ceva, un boxer de 42 de ani cu 15 infrangeri la activ ti se pare un adversar puternic? Eu unul tot astept sa se bata macar cu unul care a detinut centura acum 2-3 ani ,daca nu se poate cu un campion actual, dupa fiecare meci ne ameninta cu adversari redutabili si el se bate cu adversari din ce in ce mai batrani!!!

pt Carl Froch nu a fost batran?!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează